fbpx
OSAGAIAK:
 1 hostore orri
 Oliba-olio leuna
 Txitxirio lehorrak
 2 Bifi Kaiku Km0 jogurt gaingabetu marrubikoak
 Marrubiak
 Menda hostoak
Materialak:
 7 cm-ko diametroko molde borobil metalikoa
 Magdalenentzako moldea
Yields6 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Tartaleta desberdinak? Jogurtaz eta mendaz osatutako mokadua, berrogeialdirako aparta! Ziur baten bati tripazorria hiltzen diola. Prestatzera animatuko? Oso azkar desagertuko dira!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Hostore orria zabalduko dugu eta 7 cm-ko borobilak moztuko ditugu eraztun metaliko batez lagunduta.

2

Moldea olioarekin koipeztatuko dugu eta hostore borobilak jarriko ditugu. Labe-papera ´horien gainean jarri eta txitxirio lehor batzuk gehituko ditugu paper bakoitzaren gainean.

3

190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz, txitxirioak eta labe-papera kendu eta hozten utziko dugu. Tartaletak moldetatik atera eta marrubizko jogurtak botako ditugu horien gainean.

4

Kubotxotan moztutako marrubiekin eta menda hostoekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 1 hostore orri
 Oliba-olio leuna
 Txitxirio lehorrak
 2 Bifi Kaiku Km0 jogurt gaingabetu marrubikoak
 Marrubiak
 Menda hostoak
Materialak:
 7 cm-ko diametroko molde borobil metalikoa
 Magdalenentzako moldea

Directions

1

Hostore orria zabalduko dugu eta 7 cm-ko borobilak moztuko ditugu eraztun metaliko batez lagunduta.

2

Moldea olioarekin koipeztatuko dugu eta hostore borobilak jarriko ditugu. Labe-papera ´horien gainean jarri eta txitxirio lehor batzuk gehituko ditugu paper bakoitzaren gainean.

3

190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz, txitxirioak eta labe-papera kendu eta hozten utziko dugu. Tartaletak moldetatik atera eta marrubizko jogurtak botako ditugu horien gainean.

4

Kubotxotan moztutako marrubiekin eta menda hostoekin apainduko dugu.

Jogurt eta menda tartaletak