Tartaleta desberdinak? Jogurtaz eta mendaz osatutako mokadua, berrogeialdirako aparta! Ziur baten bati tripazorria hiltzen diola. Prestatzera animatuko? Oso azkar desagertuko dira!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Hostore orria zabalduko dugu eta 7 cm-ko borobilak moztuko ditugu eraztun metaliko batez lagunduta.
Moldea olioarekin koipeztatuko dugu eta hostore borobilak jarriko ditugu. Labe-papera ´horien gainean jarri eta txitxirio lehor batzuk gehituko ditugu paper bakoitzaren gainean.
190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz, txitxirioak eta labe-papera kendu eta hozten utziko dugu. Tartaletak moldetatik atera eta marrubizko jogurtak botako ditugu horien gainean.
Kubotxotan moztutako marrubiekin eta menda hostoekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Hostore orria zabalduko dugu eta 7 cm-ko borobilak moztuko ditugu eraztun metaliko batez lagunduta.
Moldea olioarekin koipeztatuko dugu eta hostore borobilak jarriko ditugu. Labe-papera ´horien gainean jarri eta txitxirio lehor batzuk gehituko ditugu paper bakoitzaren gainean.
190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz, txitxirioak eta labe-papera kendu eta hozten utziko dugu. Tartaletak moldetatik atera eta marrubizko jogurtak botako ditugu horien gainean.
Kubotxotan moztutako marrubiekin eta menda hostoekin apainduko dugu.