Kanariar uhartetatik zuzen zuzenean... Ea asmatzen duzun zerezkoak diren gaur dakarzkizugun madalenak... Kaiku esne edalontzi on batekin batera hartu itzazu. Freskoa zein bero, zuk nola duzu gustuko?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Madalenentzat: ontzi batean, arrautzak azukrearekin harrotuko ditugu aparra atera arte. Bananazko jogurta, oliba-olioa gehitu eta nahastuko dugu.
Nahasketaren gainean, osoko irina, gozogintza-legamia bahetuko ditugu eta berriz nahastuko dugu.
Orea madalenentzako moldeetan bota eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utzi eta moldeak kenduko ditugu.
Apaintzeko: zuringoa azukrearekin batera harrotuko dugu merengea lortu arte eta mahuka kiribilduan sartuko dugu. Madalenen azala apaindu eta banana deshidratatuko xerra batekin amaituko dugu. Kaiku Km0 esne erdigaingabetu edalontzi beroekin lagunduko dugu.
Ingredients
Directions
Madalenentzat: ontzi batean, arrautzak azukrearekin harrotuko ditugu aparra atera arte. Bananazko jogurta, oliba-olioa gehitu eta nahastuko dugu.
Nahasketaren gainean, osoko irina, gozogintza-legamia bahetuko ditugu eta berriz nahastuko dugu.
Orea madalenentzako moldeetan bota eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utzi eta moldeak kenduko ditugu.
Apaintzeko: zuringoa azukrearekin batera harrotuko dugu merengea lortu arte eta mahuka kiribilduan sartuko dugu. Madalenen azala apaindu eta banana deshidratatuko xerra batekin amaituko dugu. Kaiku Km0 esne erdigaingabetu edalontzi beroekin lagunduko dugu.