Eta gaur Frantziara bagoaz? Ohh... La La la France! Anana duten krepe kiribildu hauekin alboko herrialdean hartuko dugu postrea. Aupa irudimena!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Krepeentzat: ontzi batean, arrautzak esnearekin, gurin urtuarekin, arto-irinarekin eta azukrearekin bat nahastuko ditugu. Ore likidoa lortu arte nahastuko dugu.
Zartagin bat berotu eta gurin pixka batekin koipeztatuko dugu. Bero dagoenean, burruntzali bat ore bota eta zartaginaren zehar zabalduko dugu.
Orea burbuilak egiten hastean, buelta eman eta beste aldetik kozinatuko dugu. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.
Apaintzeko: krepeak kiribilduko ditugu, platerean jarri eta gainena jogurt irabiatu pixka bat botako dugu. Kubotxotan moztutako ananarekin eta ekilore-haziekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Krepeentzat: ontzi batean, arrautzak esnearekin, gurin urtuarekin, arto-irinarekin eta azukrearekin bat nahastuko ditugu. Ore likidoa lortu arte nahastuko dugu.
Zartagin bat berotu eta gurin pixka batekin koipeztatuko dugu. Bero dagoenean, burruntzali bat ore bota eta zartaginaren zehar zabalduko dugu.
Orea burbuilak egiten hastean, buelta eman eta beste aldetik kozinatuko dugu. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.
Apaintzeko: krepeak kiribilduko ditugu, platerean jarri eta gainena jogurt irabiatu pixka bat botako dugu. Kubotxotan moztutako ananarekin eta ekilore-haziekin apainduko dugu.