fbpx
OSAGAIAK:
Krepeentzat:
 2 arrautza
 200 ml Kaiku Km0 esne oso
 400 g Kaiku gurin
 150 g arto-irin
 2 koilarakada azukre
Apaintzeko:
 2 jogurt Oinarrizko Kaiku Km0 Natural Azukretu
 100 g anana
 Ekilore-haziak
Yields3 Servings
Total Time25 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Eta gaur Frantziara bagoaz? Ohh... La La la France! Anana duten krepe kiribildu hauekin alboko herrialdean hartuko dugu postrea. Aupa irudimena!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Krepeentzat: ontzi batean, arrautzak esnearekin, gurin urtuarekin, arto-irinarekin eta azukrearekin bat nahastuko ditugu. Ore likidoa lortu arte nahastuko dugu.

2

Zartagin bat berotu eta gurin pixka batekin koipeztatuko dugu. Bero dagoenean, burruntzali bat ore bota eta zartaginaren zehar zabalduko dugu.

3

Orea burbuilak egiten hastean, buelta eman eta beste aldetik kozinatuko dugu. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

Apaintzeko: krepeak kiribilduko ditugu, platerean jarri eta gainena jogurt irabiatu pixka bat botako dugu. Kubotxotan moztutako ananarekin eta ekilore-haziekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Krepeentzat:
 2 arrautza
 200 ml Kaiku Km0 esne oso
 400 g Kaiku gurin
 150 g arto-irin
 2 koilarakada azukre
Apaintzeko:
 2 jogurt Oinarrizko Kaiku Km0 Natural Azukretu
 100 g anana
 Ekilore-haziak

Directions

1

Krepeentzat: ontzi batean, arrautzak esnearekin, gurin urtuarekin, arto-irinarekin eta azukrearekin bat nahastuko ditugu. Ore likidoa lortu arte nahastuko dugu.

2

Zartagin bat berotu eta gurin pixka batekin koipeztatuko dugu. Bero dagoenean, burruntzali bat ore bota eta zartaginaren zehar zabalduko dugu.

3

Orea burbuilak egiten hastean, buelta eman eta beste aldetik kozinatuko dugu. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

Apaintzeko: krepeak kiribilduko ditugu, platerean jarri eta gainena jogurt irabiatu pixka bat botako dugu. Kubotxotan moztutako ananarekin eta ekilore-haziekin apainduko dugu.

Krepe kiribilduak ananarekin