fbpx
 Banilla-estraktua
 200 g esne gaingabetu
 10 g kafe ehoa
 16 g papereko bizkotxo
 Txokolate beltza
Apaintzeko:
  Kakao hautsa
 Masustak
Yields4 Servings
Total Time2 hrs 25 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Mamma Mia! Ezin izango diozu eutsi tiramisu hau prestatzeko gogoari, bazkariaren edo afariaren ondoren beneeeetan beteta egon arren, zergatik? Goxoa dena sabelera ez doalako‍ Kaiku Km0-n goxoa dena bihotzera zuzenean doala dakigu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esne-gaina harrotu eta kontuz jogurtarekin nahastuko dugu. Banilla-estraktua gehituko dugu.

2

Kafe taza bat prestatu eta esne gaingabetuarekin nahastuko dugu. Nahasketa ontzi zabal batean isuri eta papereko bizkotxoak bustiko ditugu.

3

Bizkotxo bustiak azpil batean jarri eta horien gainean jogurt krema banatuko dugu. Txokolate beltza birrinduko dugu gainetik. Prozesu hori errepikatuko dugu zenbait geruza lortu arte.

4

Hozkailuan sartu eta gutxienez bi orduz utziko dugu bertan. Zerbitzatu baino lehen, kakao-hautsa gainetatik botako dugu iragazki batez lagunduta eta mugurdiekin apainduko dugu.

Ingredients

 Banilla-estraktua
 200 g esne gaingabetu
 10 g kafe ehoa
 16 g papereko bizkotxo
 Txokolate beltza
Apaintzeko:
  Kakao hautsa
 Masustak

Directions

1

Esne-gaina harrotu eta kontuz jogurtarekin nahastuko dugu. Banilla-estraktua gehituko dugu.

2

Kafe taza bat prestatu eta esne gaingabetuarekin nahastuko dugu. Nahasketa ontzi zabal batean isuri eta papereko bizkotxoak bustiko ditugu.

3

Bizkotxo bustiak azpil batean jarri eta horien gainean jogurt krema banatuko dugu. Txokolate beltza birrinduko dugu gainetik. Prozesu hori errepikatuko dugu zenbait geruza lortu arte.

4

Hozkailuan sartu eta gutxienez bi orduz utziko dugu bertan. Zerbitzatu baino lehen, kakao-hautsa gainetatik botako dugu iragazki batez lagunduta eta mugurdiekin apainduko dugu.

Jogurt tiramisua