fbpx
OSAGAIAK:
Bola prestatzeko:
 3 jogurt greko marrubiarekin mini Kaiku Km0
 130 g krema-gazta
 100 g marrubi
 1 tbsp ezti
Topping-ak prestatzeko:
 1 sagar gorri
 100 g masusta gorri
 50 g masusta
 50 g ahabia
 30 g intxaur
 Txokolate beltza
 Liho haziak
 Chia haziak
 Kalabaza haziak
 50 g kakahuete-krema
Yields2 Servings
Total Time15 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Frutaz eta haziz osatutako bol honekin eguna modu zoragarrian hasiko duzu. Gosari osoa eta osasuntsua goizaz merezi bezala gozatzeko

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Bola prestatzeko: jogurtak arinki irabiatuko ditugu eta bol batera isuriko ditugu. Gazta-krema, marrubi zatituak eta eztia gehitu eta dena nahastuko dugu. Gustukoen ditugun boletan zerbitzatu dugu.

2

Topping-ak prestatzeko: sagarra azalarekin kaldatzetan zatituko dugu eta aurreko nahasketaren gainean jarriko dugu.

3

Erdi berean, masustak, masusta goriak, ahabiak eta intxaurrak gehituko ditugu.

4

Txokolate birrinduarekin, liho haziekin, chia haziekin eta kalabaza haziekin apainduko dugu. Amaitzeko, kakahuete-krema isuriko dugu osagai guztien gainean.

Ingredients

OSAGAIAK:
Bola prestatzeko:
 3 jogurt greko marrubiarekin mini Kaiku Km0
 130 g krema-gazta
 100 g marrubi
 1 tbsp ezti
Topping-ak prestatzeko:
 1 sagar gorri
 100 g masusta gorri
 50 g masusta
 50 g ahabia
 30 g intxaur
 Txokolate beltza
 Liho haziak
 Chia haziak
 Kalabaza haziak
 50 g kakahuete-krema

Directions

1

Bola prestatzeko: jogurtak arinki irabiatuko ditugu eta bol batera isuriko ditugu. Gazta-krema, marrubi zatituak eta eztia gehitu eta dena nahastuko dugu. Gustukoen ditugun boletan zerbitzatu dugu.

2

Topping-ak prestatzeko: sagarra azalarekin kaldatzetan zatituko dugu eta aurreko nahasketaren gainean jarriko dugu.

3

Erdi berean, masustak, masusta goriak, ahabiak eta intxaurrak gehituko ditugu.

4

Txokolate birrinduarekin, liho haziekin, chia haziekin eta kalabaza haziekin apainduko dugu. Amaitzeko, kakahuete-krema isuriko dugu osagai guztien gainean.

Jogurtezko bola frutekin eta haziekin