Asia inoiz baino gertuago dago! Curry erara eta arrozarekin prestatuko oilasko honi esker, aukera izango baitugu bere gastronomiaz gozatzeko minutu gutxitan eta etxetik atera gabe.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Arroz zuria prestatzeko: arroza ura eta gatza duen lapiko batean egosiko dugu 12 bat minutuz, puntuan geratu arte. Ondoren, bol batean geroko gordeko dugu.
Oilasko curry erara prestatzeko: barazkiak txikituko ditugu eta oliba-olioa duen zartagin batean sueztituko ditugu.
Tomate-saltsa, currya, kuminoa eta baratxuri-hautsa gehituko ditugu eta gatzpipertuko dugu. Nahastu eta zeharo urrituko dugu.
Oilasko tirak eta esne-gaina gehitu eta 10 minutuz kozinatuko dugu. Gustukoen ditugun platerean zerbitzatu eta arrozarekin lagunduko dugu. Martorri hostoekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Arroz zuria prestatzeko: arroza ura eta gatza duen lapiko batean egosiko dugu 12 bat minutuz, puntuan geratu arte. Ondoren, bol batean geroko gordeko dugu.
Oilasko curry erara prestatzeko: barazkiak txikituko ditugu eta oliba-olioa duen zartagin batean sueztituko ditugu.
Tomate-saltsa, currya, kuminoa eta baratxuri-hautsa gehituko ditugu eta gatzpipertuko dugu. Nahastu eta zeharo urrituko dugu.
Oilasko tirak eta esne-gaina gehitu eta 10 minutuz kozinatuko dugu. Gustukoen ditugun platerean zerbitzatu eta arrozarekin lagunduko dugu. Martorri hostoekin apainduko dugu.