fbpx
OSAGAIAK:
Arroz zuria prestatzeko:
 300 g arroz zuri luze
 Ura
 Gatza
Oilaskoa curry erara prestatzeko:
 1 tipula gozo
 1 piper gorri
 1 azenario
 Oliba-olioa
 250 g tomate-saltsa
 2 tbsp curry-pasta
 Kuminoa
 Baratxuri-hautsa
 Piper-beltza
 400 g oilasko egosi (ustiapen-produktua)
 400 ml Kaiku Km0 kozinatzeko esne-gain
 Martorria
Yields4 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Asia inoiz baino gertuago dago! Curry erara eta arrozarekin prestatuko oilasko honi esker, aukera izango baitugu bere gastronomiaz gozatzeko minutu gutxitan eta etxetik atera gabe.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Arroz zuria prestatzeko: arroza ura eta gatza duen lapiko batean egosiko dugu 12 bat minutuz, puntuan geratu arte. Ondoren, bol batean geroko gordeko dugu.

2

Oilasko curry erara prestatzeko: barazkiak txikituko ditugu eta oliba-olioa duen zartagin batean sueztituko ditugu.

3

Tomate-saltsa, currya, kuminoa eta baratxuri-hautsa gehituko ditugu eta gatzpipertuko dugu. Nahastu eta zeharo urrituko dugu.

4

Oilasko tirak eta esne-gaina gehitu eta 10 minutuz kozinatuko dugu. Gustukoen ditugun platerean zerbitzatu eta arrozarekin lagunduko dugu. Martorri hostoekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Arroz zuria prestatzeko:
 300 g arroz zuri luze
 Ura
 Gatza
Oilaskoa curry erara prestatzeko:
 1 tipula gozo
 1 piper gorri
 1 azenario
 Oliba-olioa
 250 g tomate-saltsa
 2 tbsp curry-pasta
 Kuminoa
 Baratxuri-hautsa
 Piper-beltza
 400 g oilasko egosi (ustiapen-produktua)
 400 ml Kaiku Km0 kozinatzeko esne-gain
 Martorria

Directions

1

Arroz zuria prestatzeko: arroza ura eta gatza duen lapiko batean egosiko dugu 12 bat minutuz, puntuan geratu arte. Ondoren, bol batean geroko gordeko dugu.

2

Oilasko curry erara prestatzeko: barazkiak txikituko ditugu eta oliba-olioa duen zartagin batean sueztituko ditugu.

3

Tomate-saltsa, currya, kuminoa eta baratxuri-hautsa gehituko ditugu eta gatzpipertuko dugu. Nahastu eta zeharo urrituko dugu.

4

Oilasko tirak eta esne-gaina gehitu eta 10 minutuz kozinatuko dugu. Gustukoen ditugun platerean zerbitzatu eta arrozarekin lagunduko dugu. Martorri hostoekin apainduko dugu.

Oilaskoa curry erara arrozarekin