Tarta originala eta erraza prestatu nahi? Konponbidea daukagu! Gofrezko pastel hau bestelako ideia da, erraza eta, batez ere, gozo-gozoa guztiak aho zabalik uzteko modukoa.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gofreak prestatzeko: bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera arte. Gurea esnea, oliba-olioa eta gari-irina zein legamia bahetuta gehituko ditugu.
Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte eta moldeetan isuriko dugu. 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz geroko gordeko dugu.
Betegarria prestatzeko: esne-gaina harrotuko dugu eta pixkanaka-pixkanaka gazta eta eztia gehituko ditugu krema leuna lortu arte. Gofre baten gainean betegarri pixka bat jarriko dugu eta beste batekin estaliko dugu. Prozesua errepikatuko dugu gofreak amaitu arte.
Apaintzeko: pastelaren gainazala betegarri gehiagorekin apainduko dugu eta erdialdean gereziak zein piku melatuak jarriko ditugu. Txokolate beltz eta zuri birrindu pixka bat gehituko dugu gainetik.
Ingredients
Directions
Gofreak prestatzeko: bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera arte. Gurea esnea, oliba-olioa eta gari-irina zein legamia bahetuta gehituko ditugu.
Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte eta moldeetan isuriko dugu. 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz geroko gordeko dugu.
Betegarria prestatzeko: esne-gaina harrotuko dugu eta pixkanaka-pixkanaka gazta eta eztia gehituko ditugu krema leuna lortu arte. Gofre baten gainean betegarri pixka bat jarriko dugu eta beste batekin estaliko dugu. Prozesua errepikatuko dugu gofreak amaitu arte.
Apaintzeko: pastelaren gainazala betegarri gehiagorekin apainduko dugu eta erdialdean gereziak zein piku melatuak jarriko ditugu. Txokolate beltz eta zuri birrindu pixka bat gehituko dugu gainetik.