fbpx
OSAGAIAK:
Gofreak prestatzeko:
 2 arrautza
 120 g azukre beltz
 350 ml Kaiku Km0 Gurea esne
 2 tbsp oliba-olio
 300 g arto-irin
 1 zorro gozogintza-legamia
Betegarria prestatzeko:
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 200 g igurtzeko gazta zuri
 2 tbsp ezti
Apaintzeko:
 100 g gerezi
 50 g piku melatu
 Txokolate beltza
 Txokolate zuria
Yields4 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Tarta originala eta erraza prestatu nahi? Konponbidea daukagu! Gofrezko pastel hau bestelako ideia da, erraza eta, batez ere, gozo-gozoa guztiak aho zabalik uzteko modukoa.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Gofreak prestatzeko: bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera arte. Gurea esnea, oliba-olioa eta gari-irina zein legamia bahetuta gehituko ditugu.

2

Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte eta moldeetan isuriko dugu. 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz geroko gordeko dugu.

3

Betegarria prestatzeko: esne-gaina harrotuko dugu eta pixkanaka-pixkanaka gazta eta eztia gehituko ditugu krema leuna lortu arte. Gofre baten gainean betegarri pixka bat jarriko dugu eta beste batekin estaliko dugu. Prozesua errepikatuko dugu gofreak amaitu arte.

4

Apaintzeko: pastelaren gainazala betegarri gehiagorekin apainduko dugu eta erdialdean gereziak zein piku melatuak jarriko ditugu. Txokolate beltz eta zuri birrindu pixka bat gehituko dugu gainetik.

Ingredients

OSAGAIAK:
Gofreak prestatzeko:
 2 arrautza
 120 g azukre beltz
 350 ml Kaiku Km0 Gurea esne
 2 tbsp oliba-olio
 300 g arto-irin
 1 zorro gozogintza-legamia
Betegarria prestatzeko:
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 200 g igurtzeko gazta zuri
 2 tbsp ezti
Apaintzeko:
 100 g gerezi
 50 g piku melatu
 Txokolate beltza
 Txokolate zuria

Directions

1

Gofreak prestatzeko: bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu aparra atera arte. Gurea esnea, oliba-olioa eta gari-irina zein legamia bahetuta gehituko ditugu.

2

Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte eta moldeetan isuriko dugu. 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz geroko gordeko dugu.

3

Betegarria prestatzeko: esne-gaina harrotuko dugu eta pixkanaka-pixkanaka gazta eta eztia gehituko ditugu krema leuna lortu arte. Gofre baten gainean betegarri pixka bat jarriko dugu eta beste batekin estaliko dugu. Prozesua errepikatuko dugu gofreak amaitu arte.

4

Apaintzeko: pastelaren gainazala betegarri gehiagorekin apainduko dugu eta erdialdean gereziak zein piku melatuak jarriko ditugu. Txokolate beltz eta zuri birrindu pixka bat gehituko dugu gainetik.

Gofrezko pastela