Gaurko, biharko edo aste osorako postre fresko eta gozo baten bila zabiltza? Ba, utz iezaiozu bilatzeari, eta ekin lanari! Hona hemen errezeta: jogurtezko tarta, hurrekin. Gozo-gozoa da! Guk esandakoa sinesten ez baduzu... etxean prestatu eta esango diguzu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Galletak fin-fin birrindu, eta gurin urtuarekin batera nahasiko ditugu, nahaste homogeneoa lortu arte. Moldea laberako paperez estali, eta haren gainean nahasketa jarriko dugu.
Ontzi batean, 200 ml esne-gain harrotuko dugu, azukrearekin. Bereizita, gelatinazko orriak hidratatuko ditugu, eta beste 100 ml esne-gain berotuko dugu.
Bero dagoenean, gelatinazko orriak xukatu eta gehituko ditugu. Ondoren, sutik kendu eta jogurtak eta krema-gazta gehituko ditugu; gero, osagai guztiak nahasiko ditugu. Pixkanaka esne-gainari gehituko diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.
Galletazko oinarriaren gainean isuriko dugu, eta hozten utziko dugu bi orduz. Azkenean, moldetik tarta aterako dugu, eta mairuzko marmeladaz edertuko dugu.
Ingredients
Directions
Galletak fin-fin birrindu, eta gurin urtuarekin batera nahasiko ditugu, nahaste homogeneoa lortu arte. Moldea laberako paperez estali, eta haren gainean nahasketa jarriko dugu.
Ontzi batean, 200 ml esne-gain harrotuko dugu, azukrearekin. Bereizita, gelatinazko orriak hidratatuko ditugu, eta beste 100 ml esne-gain berotuko dugu.
Bero dagoenean, gelatinazko orriak xukatu eta gehituko ditugu. Ondoren, sutik kendu eta jogurtak eta krema-gazta gehituko ditugu; gero, osagai guztiak nahasiko ditugu. Pixkanaka esne-gainari gehituko diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.
Galletazko oinarriaren gainean isuriko dugu, eta hozten utziko dugu bi orduz. Azkenean, moldetik tarta aterako dugu, eta mairuzko marmeladaz edertuko dugu.