Kaiku Km0 esne baso bat eta Kokozko Gaileta gozo-gozo hauekin lagunduta, hoberik bururatu bai? Hau... gozo baino gozoago baitago!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Irina eta legamia bahetuak nahastuko ditugu koko-birrinduarekin eta azukrearekin nahastuko ditugu, eta sumendi bat egingo dugu.
Sumendiaren erdian, arrautzak eta gurina pomada-puntuan eta kubotxotan zatitua gehituko ditugu. Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.
Kokozko Oinarrizko jogurtak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.
Orea 25 gramoko bolatxoetan banatuko dugu eta forma laua eta biribila emango diegu. Labe-papera duen erretilu batean kokatuko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz.
Ingredients
Directions
Irina eta legamia bahetuak nahastuko ditugu koko-birrinduarekin eta azukrearekin nahastuko ditugu, eta sumendi bat egingo dugu.
Sumendiaren erdian, arrautzak eta gurina pomada-puntuan eta kubotxotan zatitua gehituko ditugu. Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.
Kokozko Oinarrizko jogurtak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.
Orea 25 gramoko bolatxoetan banatuko dugu eta forma laua eta biribila emango diegu. Labe-papera duen erretilu batean kokatuko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz.