fbpx
OSAGAIAK
 420 g Arto-Irin
 ½ Legamia Zorro
 120 koko birrindu
 100 g Azukre
 2 Arrautza
 30 g Kaiku Gurin
 2 Oinarrizko jogurt Kaiku Km0 kokoarekin
Yields15 Servings
Total Time1 hr 10 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Kaiku Km0 esne baso bat eta Kokozko Gaileta gozo-gozo hauekin lagunduta, hoberik bururatu bai? Hau... gozo baino gozoago baitago!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Irina eta legamia bahetuak nahastuko ditugu koko-birrinduarekin eta azukrearekin nahastuko ditugu, eta sumendi bat egingo dugu.

2

Sumendiaren erdian, arrautzak eta gurina pomada-puntuan eta kubotxotan zatitua gehituko ditugu. Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Kokozko Oinarrizko jogurtak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.

4

Orea 25 gramoko bolatxoetan banatuko dugu eta forma laua eta biribila emango diegu. Labe-papera duen erretilu batean kokatuko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz.

Ingredients

OSAGAIAK
 420 g Arto-Irin
 ½ Legamia Zorro
 120 koko birrindu
 100 g Azukre
 2 Arrautza
 30 g Kaiku Gurin
 2 Oinarrizko jogurt Kaiku Km0 kokoarekin

Directions

1

Irina eta legamia bahetuak nahastuko ditugu koko-birrinduarekin eta azukrearekin nahastuko ditugu, eta sumendi bat egingo dugu.

2

Sumendiaren erdian, arrautzak eta gurina pomada-puntuan eta kubotxotan zatitua gehituko ditugu. Dena nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Kokozko Oinarrizko jogurtak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.

4

Orea 25 gramoko bolatxoetan banatuko dugu eta forma laua eta biribila emango diegu. Labe-papera duen erretilu batean kokatuko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz.

Kokozko gailetak