fbpx
OSAGAIAK
Teilak egiteko:
 40 ml garbantzu
 50 g azukre-hauts
 110 g hur birrindu
 30 g arto-irin
 20 g Kaiku gurin urtu
 Gatza
Mertxika krema prestatzeko:
 60 ml ur, zeinean garbantzuak egosi diren
 30 g azukre
 2 mertxikako Kaiku Bifi Km0 jogurt
Apaintzeko:
 Txokolate beltza
Yields4 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Superpostre goxo-goxoa eta ausarta proposatzen dizugu gaur. Mertxika krema teilekin! Bikaina da krema leuna eta goxoaren konbinazioa teila kurruskariekin. Animatu eta dastatu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Teilak egiteko: alde batetik, garbantzuen ura eta azukre-hautsa harrotuko ditugu bolumena bikoiztu arte eta geroko gordeko dugu.

2

Beste aldetik, hurrak, irina, gurin urtua eta gatza bol handi batean nahastuko ditugu. Pixkanaka-pixkanaka merenge beganoa gehituko dugu mihi batez lagunduta eta mugimendu inguratzaileak eginda.

3

Labekatzeko papera duen erretilu batean banatuko dugu nahasketa borobilak eratzen eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 7 minutuz. Ondoren, uzten utzi eta erdibanatuko ditugu.

4

Mertxika krema prestatzeko: garbantzuen ura eta azukrea harrotuko ditugu, mertxikako Kaiku Km0 jogurtak isuri eta dena nahastuko dugu. Mertxika krema zerbitzatuko dugu, teilak jarriko ditugu eta txokolate beltz birrinduarekin apainduko dugu.

5

Oraingoan, garbantzuak egosteko erabili dugun ura ustiatuko dugu. Ur honen propietateei esker, harrotzea zuringoak bezain ondo ateratzen du aparra eta ordezko bikaina da gozogintza beganoarentzat.

Ingredients

OSAGAIAK
Teilak egiteko:
 40 ml garbantzu
 50 g azukre-hauts
 110 g hur birrindu
 30 g arto-irin
 20 g Kaiku gurin urtu
 Gatza
Mertxika krema prestatzeko:
 60 ml ur, zeinean garbantzuak egosi diren
 30 g azukre
 2 mertxikako Kaiku Bifi Km0 jogurt
Apaintzeko:
 Txokolate beltza

Directions

1

Teilak egiteko: alde batetik, garbantzuen ura eta azukre-hautsa harrotuko ditugu bolumena bikoiztu arte eta geroko gordeko dugu.

2

Beste aldetik, hurrak, irina, gurin urtua eta gatza bol handi batean nahastuko ditugu. Pixkanaka-pixkanaka merenge beganoa gehituko dugu mihi batez lagunduta eta mugimendu inguratzaileak eginda.

3

Labekatzeko papera duen erretilu batean banatuko dugu nahasketa borobilak eratzen eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 7 minutuz. Ondoren, uzten utzi eta erdibanatuko ditugu.

4

Mertxika krema prestatzeko: garbantzuen ura eta azukrea harrotuko ditugu, mertxikako Kaiku Km0 jogurtak isuri eta dena nahastuko dugu. Mertxika krema zerbitzatuko dugu, teilak jarriko ditugu eta txokolate beltz birrinduarekin apainduko dugu.

5

Oraingoan, garbantzuak egosteko erabili dugun ura ustiatuko dugu. Ur honen propietateei esker, harrotzea zuringoak bezain ondo ateratzen du aparra eta ordezko bikaina da gozogintza beganoarentzat.

Mertxika krema teilekin