fbpx
OSAGAIAK:
Opiltxoak prestatzeko:
 2 arrautza
 50 ml oliba-olio leun
 2 tbsp kanabera-azukre
 175 g arto-irin
 2 tsp gozogintza-legamia
 2 Kaiku Km0 Gurea jogur
Gosaria prestatzeko:
 Txokolatezko pipitak
 Kaiku Km0 esne gaingabetua
Yields2 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Etxeko txikienak harritu nahi asteburu honetako gosariarekin? Oharrak hartu orduan! Miniopiltxo hauek Gurea jogurekin eta txokolatezko pipitekin izugarri maite baitituzte!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Irabiatzeko moduko ontzi batean, opiltxoak prestatzeko osagaiak jarriko ditugu. Dena ondo birrinduko dugu testura homogeneoa lortu arte.

2

Zartagin zabal bat berotuko dugu eta oliba-olio pixka bat isuriko dugu. Bero dagoenean, orea pixkanaka-pixkanaka isuriko dugu koilara batez edo biberoi batez lagunduta eta opiltxo oso txikiak eratuko ditugu.

3

Burbuilak agertzean, bueltatuko ditugu gutxi gorabehera minutu batez kozinatzeko eta geroko gordeko ditugu. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

Gure gosaltzeko bolean isuri eta nahi beste txokolatezko pipita gehituko ditugu. Esnea berotu eta miniopiltxoen gainean isuriko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Opiltxoak prestatzeko:
 2 arrautza
 50 ml oliba-olio leun
 2 tbsp kanabera-azukre
 175 g arto-irin
 2 tsp gozogintza-legamia
 2 Kaiku Km0 Gurea jogur
Gosaria prestatzeko:
 Txokolatezko pipitak
 Kaiku Km0 esne gaingabetua

Directions

1

Irabiatzeko moduko ontzi batean, opiltxoak prestatzeko osagaiak jarriko ditugu. Dena ondo birrinduko dugu testura homogeneoa lortu arte.

2

Zartagin zabal bat berotuko dugu eta oliba-olio pixka bat isuriko dugu. Bero dagoenean, orea pixkanaka-pixkanaka isuriko dugu koilara batez edo biberoi batez lagunduta eta opiltxo oso txikiak eratuko ditugu.

3

Burbuilak agertzean, bueltatuko ditugu gutxi gorabehera minutu batez kozinatzeko eta geroko gordeko ditugu. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

Gure gosaltzeko bolean isuri eta nahi beste txokolatezko pipita gehituko ditugu. Esnea berotu eta miniopiltxoen gainean isuriko dugu.

Miniopiltxoak esnearekin eta txokolatezko pipitekin