Txokolatezaleak gara bere formatu guztietan! Baina, zer deritzozu paperezko bizkotxotxo batzuekin batera hartzeari? Betiko askaria, baina inoiz baino etxekoagoa! Ahogozoa egiten ari zaigu.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Txokolate krema prestatzeko: pikatzaile batez lagunduta hurrak birrinduko ditugu ia gurina izan arte. Geroko gordeko dugu.
Txokolate Maria bainuan urtuko dugu, sutik kendu eta esnea gehituko dugu. Nahastuko dugu testura krematsua lortu arte.
Gorde ditugun hurrak, eztia, oliba-olioa gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu osagai guztiak barnera daitezen.
Ontzi hermetiko batean isuriko dugu, jalkiko dugu krema loditu dadin eta papereko bizkotxoekin batera jarriko dugu.
Ingredients
Directions
Txokolate krema prestatzeko: pikatzaile batez lagunduta hurrak birrinduko ditugu ia gurina izan arte. Geroko gordeko dugu.
Txokolate Maria bainuan urtuko dugu, sutik kendu eta esnea gehituko dugu. Nahastuko dugu testura krematsua lortu arte.
Gorde ditugun hurrak, eztia, oliba-olioa gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu osagai guztiak barnera daitezen.
Ontzi hermetiko batean isuriko dugu, jalkiko dugu krema loditu dadin eta papereko bizkotxoekin batera jarriko dugu.