fbpx
OSAGAIAK:
Txokolate krema egiteko:
 100 g hur
 200 g urtzeko txokolate
 100 ml Kaiku Km0 esne erdigaingabetu
 2 koilarakada ezti
 50 ml oliba-olio leun
Gehigarria prestatzeko:
 Papereko bizkotxoak
Yields4 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
Rating

Txokolatezaleak gara bere formatu guztietan! Baina, zer deritzozu paperezko bizkotxotxo batzuekin batera hartzeari? Betiko askaria, baina inoiz baino etxekoagoa! Ahogozoa egiten ari zaigu.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Txokolate krema prestatzeko: pikatzaile batez lagunduta hurrak birrinduko ditugu ia gurina izan arte. Geroko gordeko dugu.

2

Txokolate Maria bainuan urtuko dugu, sutik kendu eta esnea gehituko dugu. Nahastuko dugu testura krematsua lortu arte.

3

Gorde ditugun hurrak, eztia, oliba-olioa gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu osagai guztiak barnera daitezen.

4

Ontzi hermetiko batean isuriko dugu, jalkiko dugu krema loditu dadin eta papereko bizkotxoekin batera jarriko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Txokolate krema egiteko:
 100 g hur
 200 g urtzeko txokolate
 100 ml Kaiku Km0 esne erdigaingabetu
 2 koilarakada ezti
 50 ml oliba-olio leun
Gehigarria prestatzeko:
 Papereko bizkotxoak

Directions

1

Txokolate krema prestatzeko: pikatzaile batez lagunduta hurrak birrinduko ditugu ia gurina izan arte. Geroko gordeko dugu.

2

Txokolate Maria bainuan urtuko dugu, sutik kendu eta esnea gehituko dugu. Nahastuko dugu testura krematsua lortu arte.

3

Gorde ditugun hurrak, eztia, oliba-olioa gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu osagai guztiak barnera daitezen.

4

Ontzi hermetiko batean isuriko dugu, jalkiko dugu krema loditu dadin eta papereko bizkotxoekin batera jarriko dugu.

Etxeko txokolate krema