Tipularekin edo tipularik gabe? Guk ezin diegu bati ere eutsi! Arrautzopila maite dugu bere bertsio guztietan, baina hau bereziki! Okin-patatei eta Kaiku Gurea esneari esker testura harroa eta zapore handia lortzen baititugu.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Arrautzopila prestatzeko: bol batean arrautzak esnearekin eta gatz pixka batekin irabiatu eta geroko gordeko ditugu.
Gure patatak handiegiak badira, pixka bat zatituko ditugu txikiagoak izan daitezen eta arrautzopilean barneratu daitezen. Bolean isuri eta ondo nahastuko ditugu.
Zartagin txiki batean oliba-olio pixka bat berotuko dugu itsats ez dadin. Bero dagoenean arrautzopilaren edukia isuriko dugu, alde bietatik sukaldatu eta plateratuko dugu.
Osagarria prestatzeko: ogi-xerra batzuk txigortuko ditugu, tomatea oliba eta nahi adina gatzarekin birrinduko dugu eta arrautzopilarekin batera zerbitzatuko dugu.
Errezeta honen ustiapen-produktua patatak izango litzateke, adibidez oilasko erre bat edo arrain erre bat prestatzeko erabili direnak, gutxi batzuk beti soberan baitaude. Erreak daudenez, ukitu txigortua dute, arrautzopilari zapore benetan gozoa emango diona. Gainera esne pixka bat gehitzen badiogu, urtsuagoa izatea eta primeran geratzea lortuko dugu.
Ingredients
Directions
Arrautzopila prestatzeko: bol batean arrautzak esnearekin eta gatz pixka batekin irabiatu eta geroko gordeko ditugu.
Gure patatak handiegiak badira, pixka bat zatituko ditugu txikiagoak izan daitezen eta arrautzopilean barneratu daitezen. Bolean isuri eta ondo nahastuko ditugu.
Zartagin txiki batean oliba-olio pixka bat berotuko dugu itsats ez dadin. Bero dagoenean arrautzopilaren edukia isuriko dugu, alde bietatik sukaldatu eta plateratuko dugu.
Osagarria prestatzeko: ogi-xerra batzuk txigortuko ditugu, tomatea oliba eta nahi adina gatzarekin birrinduko dugu eta arrautzopilarekin batera zerbitzatuko dugu.
Errezeta honen ustiapen-produktua patatak izango litzateke, adibidez oilasko erre bat edo arrain erre bat prestatzeko erabili direnak, gutxi batzuk beti soberan baitaude. Erreak daudenez, ukitu txigortua dute, arrautzopilari zapore benetan gozoa emango diona. Gainera esne pixka bat gehitzen badiogu, urtsuagoa izatea eta primeran geratzea lortuko dugu.