fbpx
OSAGAIAK:
Barazkiak prestatzeko:
 Zenbait barazki (ustiapen-produktua)
 Oliba-olio birjina estra
 Gatza
 2 koilarakada ezti
 Belar proventzalak
 Intxaur moskatua
 150 ml barazki-salda
Saltsa prestatzeko:
 400 g tomate birrindu
 100 ml Kaiku Km0 pasta prestatzeko esne-gain
 Gatza
 Piper beltza
 Ezkai freskoa
Pasta prestatzeko:
 Ura
 Gatza
 Papardelle
 Oliba-olio birjina estra
 Parmesano gazta-hautsa
Yields4 Servings
TweetSave
Rating

Erabili soberan dituzun barazkia eta prestatu Pasta krematsu gozo hau barazkiekin! Bai, bai, errezeta gazia da, horiek ere benetan gustuko dituzuela dakigu eta!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Barazkiak prestatzeko: barazkiak zatitxotan zatituko ditugu, kristalezko labe-erretilu batean jarri, olioa gehitu eta onduko ditugu.

2

Beste bol batean, eztia eta belar probentzalak intxaur moskatuarekin eta barazki-saldarekin nahastuko ditugu. Barazkiak nahasketarekin bustiko ditugu eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 25-30 minutuz.

3

Saltsa prestatzeko: lapiko batean tomate birrindua berotuko dugu kozinatzeko esne-gainarekin, gatzarekin, piper beltzarekin eta ezkai pixka batekin. Irakiten hastean, nahasketa 10 minutuz kozinatuko dugu saltsa urritu arte eta geroko gordeko dugu.

4

Pasta prestatzeko: ura irakiten eta gatza duen lapiko batean pasta 8-10 minutuz egosiko dugu, xukatuko dugu eta olioztatuko dugu. Bi sekziotan moztutako barazkiekin batera plateratuko dugu, gatza nahierara gehituko dugu eta gaztarekin apainduko dugu.

5

Errezeta honetan hozkailuan hasita edo umeltzeko zorian ditugun barazkiak erabiliko ditugu ustiapeneko produktu gisa, espeziekin eta oliba-olio pixka batekin labekatzean lehengai hori erabiliko baitugu eta emaitza onarekin gainera.

Ingredients

OSAGAIAK:
Barazkiak prestatzeko:
 Zenbait barazki (ustiapen-produktua)
 Oliba-olio birjina estra
 Gatza
 2 koilarakada ezti
 Belar proventzalak
 Intxaur moskatua
 150 ml barazki-salda
Saltsa prestatzeko:
 400 g tomate birrindu
 100 ml Kaiku Km0 pasta prestatzeko esne-gain
 Gatza
 Piper beltza
 Ezkai freskoa
Pasta prestatzeko:
 Ura
 Gatza
 Papardelle
 Oliba-olio birjina estra
 Parmesano gazta-hautsa

Directions

1

Barazkiak prestatzeko: barazkiak zatitxotan zatituko ditugu, kristalezko labe-erretilu batean jarri, olioa gehitu eta onduko ditugu.

2

Beste bol batean, eztia eta belar probentzalak intxaur moskatuarekin eta barazki-saldarekin nahastuko ditugu. Barazkiak nahasketarekin bustiko ditugu eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 25-30 minutuz.

3

Saltsa prestatzeko: lapiko batean tomate birrindua berotuko dugu kozinatzeko esne-gainarekin, gatzarekin, piper beltzarekin eta ezkai pixka batekin. Irakiten hastean, nahasketa 10 minutuz kozinatuko dugu saltsa urritu arte eta geroko gordeko dugu.

4

Pasta prestatzeko: ura irakiten eta gatza duen lapiko batean pasta 8-10 minutuz egosiko dugu, xukatuko dugu eta olioztatuko dugu. Bi sekziotan moztutako barazkiekin batera plateratuko dugu, gatza nahierara gehituko dugu eta gaztarekin apainduko dugu.

5

Errezeta honetan hozkailuan hasita edo umeltzeko zorian ditugun barazkiak erabiliko ditugu ustiapeneko produktu gisa, espeziekin eta oliba-olio pixka batekin labekatzean lehengai hori erabiliko baitugu eta emaitza onarekin gainera.

Pasta krematsua barazkiekin