Postre tradizionala eta huts ez egiteko modukoa? Hain tradizionalak eta tipikoak diren Amamaren natillak gailetarekin! Arriskatu gabe ibiltzeko moduko postrea... eta bere zapore izugarriaz gozatzekoa!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kazo batean, esnea berotuko dugu banilla leka irekiarekin eta haziekin batera.
Esnea bero dagoenean, sutik kendu eta 5 minutuz infusionatuko dugu. Ondoren, banilla kendu eta geroko gordeko dugu.
Beste bol batean, gorringoak eta azukrea batuko ditugu. Esne beroa pixkanaka‑pixkanaka botako dugu, nahastu eta berriro berotuko dugu kazo batean.
Nahasketa loditu eta etengabe irabiatuko dugu itsatsi ez dadin. Natillak ontzietan bota eta gainean gaileta bana jarriko dugu.
Ingredients
Directions
Kazo batean, esnea berotuko dugu banilla leka irekiarekin eta haziekin batera.
Esnea bero dagoenean, sutik kendu eta 5 minutuz infusionatuko dugu. Ondoren, banilla kendu eta geroko gordeko dugu.
Beste bol batean, gorringoak eta azukrea batuko ditugu. Esne beroa pixkanaka‑pixkanaka botako dugu, nahastu eta berriro berotuko dugu kazo batean.
Nahasketa loditu eta etengabe irabiatuko dugu itsatsi ez dadin. Natillak ontzietan bota eta gainean gaileta bana jarriko dugu.