Errezeta honek gosari itxura dauka! Edo bazkari, askari,... Edozein ordutan nahi dugulako! Opiltxo gozo-gozo hauek Basafruituekin eta Eztiarekin prestatzera animatu bai? Asko prestatu... Denek dastatu nahiko dituzte eta!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Opiltxoentzat: bol batean, arrautzak irabiatuko ditugu aparra atera arte eta esnea, bainila-esentzia eta gurin urtua gehituko ditugu. Dena nahastuko dugu.
Bol batean, arto-irina, azukrea eta legamia gehituko ditugu eta irabiatuko dugu nahasketa likidoa lortu arte.
Zartagin batean, gurin pixka bat botako dugu, berotuko dugu eta aurreko nahasketaren zali bat botako dugu. Bi aldetatik kozinatuko dugu.
Betetzeko eta apaintzeko: marrubizko marmelada zabalduko dugu opiltxo bakoitzaren gainean eta bata bestearen gainean jarriko ditugu. Eztia gainetik botako dugu eta basafruituekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Opiltxoentzat: bol batean, arrautzak irabiatuko ditugu aparra atera arte eta esnea, bainila-esentzia eta gurin urtua gehituko ditugu. Dena nahastuko dugu.
Bol batean, arto-irina, azukrea eta legamia gehituko ditugu eta irabiatuko dugu nahasketa likidoa lortu arte.
Zartagin batean, gurin pixka bat botako dugu, berotuko dugu eta aurreko nahasketaren zali bat botako dugu. Bi aldetatik kozinatuko dugu.
Betetzeko eta apaintzeko: marrubizko marmelada zabalduko dugu opiltxo bakoitzaren gainean eta bata bestearen gainean jarriko ditugu. Eztia gainetik botako dugu eta basafruituekin apainduko ditugu.