Jai zoriontsuak! Eta gau magiko honi topa egiteko... Anana Jogurteko Kopak! Topa! Gabonetako menua amaitzeko modurik onena, gozatu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Anana zuritu eta kubo txikietan zatituko dugu eta labe-papera duen erretilu batean jarriko dugu.
Karamelu likidoa gehituko dugu eta anana kubotxo guztiak bustiko ditugu, 15 minutuz labekatuko ditugu 180 ºC-tan. Hoztu eta geroko gordeko dugu.
Motrailu batean olozko gailetak eta intxaurrak jarriko ditugu, birrinduko ditugu eta gustukoen ditugun kopen oinarrian jarriko ditugu geruza lodia eratuz.
Jogurtak irabiatuko ditugu eta gaileta eta intxaur oinarriaren gainean botako ditugu. Amaitzeko anana errea jogurten gainean jarriko dugu eta barkilloekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Anana zuritu eta kubo txikietan zatituko dugu eta labe-papera duen erretilu batean jarriko dugu.
Karamelu likidoa gehituko dugu eta anana kubotxo guztiak bustiko ditugu, 15 minutuz labekatuko ditugu 180 ºC-tan. Hoztu eta geroko gordeko dugu.
Motrailu batean olozko gailetak eta intxaurrak jarriko ditugu, birrinduko ditugu eta gustukoen ditugun kopen oinarrian jarriko ditugu geruza lodia eratuz.
Jogurtak irabiatuko ditugu eta gaileta eta intxaur oinarriaren gainean botako ditugu. Amaitzeko anana errea jogurten gainean jarriko dugu eta barkilloekin apainduko dugu.