fbpx
OSAGAIAK
 200 g anana
 30 ml karamelu likido
 100 g olozko gaileta
 50 g intxaur
 4 jogurt Oinarrizko Kaiku Km0 anana zaporekoak
Apaintzeko:
 4 barkillo
Yields4 Servings
TweetSave
Rating

Jai zoriontsuak! Eta gau magiko honi topa egiteko... Anana Jogurteko Kopak! Topa! Gabonetako menua amaitzeko modurik onena, gozatu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Anana zuritu eta kubo txikietan zatituko dugu eta labe-papera duen erretilu batean jarriko dugu.

2

Karamelu likidoa gehituko dugu eta anana kubotxo guztiak bustiko ditugu, 15 minutuz labekatuko ditugu 180 ºC-tan. Hoztu eta geroko gordeko dugu.

3

Motrailu batean olozko gailetak eta intxaurrak jarriko ditugu, birrinduko ditugu eta gustukoen ditugun kopen oinarrian jarriko ditugu geruza lodia eratuz.

4

Jogurtak irabiatuko ditugu eta gaileta eta intxaur oinarriaren gainean botako ditugu. Amaitzeko anana errea jogurten gainean jarriko dugu eta barkilloekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
 200 g anana
 30 ml karamelu likido
 100 g olozko gaileta
 50 g intxaur
 4 jogurt Oinarrizko Kaiku Km0 anana zaporekoak
Apaintzeko:
 4 barkillo

Directions

1

Anana zuritu eta kubo txikietan zatituko dugu eta labe-papera duen erretilu batean jarriko dugu.

2

Karamelu likidoa gehituko dugu eta anana kubotxo guztiak bustiko ditugu, 15 minutuz labekatuko ditugu 180 ºC-tan. Hoztu eta geroko gordeko dugu.

3

Motrailu batean olozko gailetak eta intxaurrak jarriko ditugu, birrinduko ditugu eta gustukoen ditugun kopen oinarrian jarriko ditugu geruza lodia eratuz.

4

Jogurtak irabiatuko ditugu eta gaileta eta intxaur oinarriaren gainean botako ditugu. Amaitzeko anana errea jogurten gainean jarriko dugu eta barkilloekin apainduko dugu.

Ananazko jogurt kopak

Utzi iruzkina