fbpx
OSAGAIAK
Mousserako:
 120 g polboroi
 300 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 40 g azukre
Konoentzat:
 2 hostore zafla gurinarekin
 Kaiku gurina
 1 Arrautza
Apaintzeko:
 Pinaziak
Materialak:
 Kono itxurako molde metalikoak
 Mahuka
Yields9 Servings
Total Time1 hr
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ahoan polboroi bat duzula saiatu duzu noizbait? Ziur barre asko egiten duzula! Baina ez dugu gomendatzen aho beteta hitz egitea... Prestatu Polboroizko eta mahatsezko kono gozo-gozo hauek!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Mousserako: jogurtak eta polboroiak nahastuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Bestalde, esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte. Pixkanaka-pixkanaka aurreko nahasketa gehituko dugu mugimendu inguratzaileak egiten eta mahuka batean geroko gordeko dugu.

3

Konoentzat: hostore xaflak 9 zati berdinetan moztuko ditugu eta moldeak gurinarekin koipeztatuko ditugu. Konoak eratuko ditugu hostorea birbilduz moldeen kanpoaldean eta alde guztietatik arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu.

4

Konoak labe-papera duen erretilu batean l15 minutuz labekatuko ditugu 200 ºC-tan eta moldetik aterako ditugu. Polboroizko eta mahatseko moussearekin beteko ditugu eta pinaziekin apainduko ditugu:

Ingredients

OSAGAIAK
Mousserako:
 120 g polboroi
 300 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 40 g azukre
Konoentzat:
 2 hostore zafla gurinarekin
 Kaiku gurina
 1 Arrautza
Apaintzeko:
 Pinaziak
Materialak:
 Kono itxurako molde metalikoak
 Mahuka

Directions

1

Mousserako: jogurtak eta polboroiak nahastuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Bestalde, esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte. Pixkanaka-pixkanaka aurreko nahasketa gehituko dugu mugimendu inguratzaileak egiten eta mahuka batean geroko gordeko dugu.

3

Konoentzat: hostore xaflak 9 zati berdinetan moztuko ditugu eta moldeak gurinarekin koipeztatuko ditugu. Konoak eratuko ditugu hostorea birbilduz moldeen kanpoaldean eta alde guztietatik arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu.

4

Konoak labe-papera duen erretilu batean l15 minutuz labekatuko ditugu 200 ºC-tan eta moldetik aterako ditugu. Polboroizko eta mahatseko moussearekin beteko ditugu eta pinaziekin apainduko ditugu:

Mahatsezko eta polboroizko konoan