Ahoan polboroi bat duzula saiatu duzu noizbait? Ziur barre asko egiten duzula! Baina ez dugu gomendatzen aho beteta hitz egitea... Prestatu Polboroizko eta mahatsezko kono gozo-gozo hauek!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Mousserako: jogurtak eta polboroiak nahastuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Bestalde, esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte. Pixkanaka-pixkanaka aurreko nahasketa gehituko dugu mugimendu inguratzaileak egiten eta mahuka batean geroko gordeko dugu.
Konoentzat: hostore xaflak 9 zati berdinetan moztuko ditugu eta moldeak gurinarekin koipeztatuko ditugu. Konoak eratuko ditugu hostorea birbilduz moldeen kanpoaldean eta alde guztietatik arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu.
Konoak labe-papera duen erretilu batean l15 minutuz labekatuko ditugu 200 ºC-tan eta moldetik aterako ditugu. Polboroizko eta mahatseko moussearekin beteko ditugu eta pinaziekin apainduko ditugu:
Ingredients
Directions
Mousserako: jogurtak eta polboroiak nahastuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Bestalde, esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte. Pixkanaka-pixkanaka aurreko nahasketa gehituko dugu mugimendu inguratzaileak egiten eta mahuka batean geroko gordeko dugu.
Konoentzat: hostore xaflak 9 zati berdinetan moztuko ditugu eta moldeak gurinarekin koipeztatuko ditugu. Konoak eratuko ditugu hostorea birbilduz moldeen kanpoaldean eta alde guztietatik arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu.
Konoak labe-papera duen erretilu batean l15 minutuz labekatuko ditugu 200 ºC-tan eta moldetik aterako ditugu. Polboroizko eta mahatseko moussearekin beteko ditugu eta pinaziekin apainduko ditugu: