fbpx

Torrada prestatzeko:
 150 g azukre beltz
 Kanela hautsa
 Intxaur moskatu ehotua
 50 g pekan intxaur
 3 banana
 12 brioche ogi xafla
 3 arrautza
 10 g azukre zuri
 Banilla-estraktua
Izozkia prestatzeko:
Yields4 Servings
Total Time3 hrs

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Postre beroa freskura ukitu basatiarekin.

Basafruituzko izozkiarekin batera zerbitzatu dugun platanozko torrada alderantzizkatu gozo hau prestatzeko urratsak eta osagaiak dakartzazuegu.

Mmmmmmmmm, zein goxoa!

NOLA PRESTATU ERREZETA HAU URRATSEZ URRATS

1

Gurin urtua azukre beltzarekin, harrotzeko esne-gainarekin, kanelarekin, nahi besteko intxaur moskatuarekin eta pekan intxaur txikituekin nahastuko dugu. Xafletan moztutako banana gehitu eta kontuz eragingo dugu.

2

Nahastea laberako erretilu itsasgaitz batean jarri eta brioche xaflak gainean ipiniko ditugu erretilu osoa estaltzen duen geruza bat sortu arte. Gainerako osagaiak irabiatu eta laberako erretiluan isuriko ditugu. 8 orduz izoztuko dugu.

3

190ºC-tan labekatuko dugu 35-40 minutuz. 5-10 minutuz hozten utziko dugu erretiluari buelta emanez moldetik atera baino lehen.

4

Izozkia prestatzeko: esne-gaina harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte eta jogurt irabiatuekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Nahastearen erdia laberako paperarekin estalitako moldean botako dugu. 4 orduz izoztuko dugu, gutxienez.

Ingredients

Torrada prestatzeko:
 150 g azukre beltz
 Kanela hautsa
 Intxaur moskatu ehotua
 50 g pekan intxaur
 3 banana
 12 brioche ogi xafla
 3 arrautza
 10 g azukre zuri
 Banilla-estraktua
Izozkia prestatzeko:

Directions

1

Gurin urtua azukre beltzarekin, harrotzeko esne-gainarekin, kanelarekin, nahi besteko intxaur moskatuarekin eta pekan intxaur txikituekin nahastuko dugu. Xafletan moztutako banana gehitu eta kontuz eragingo dugu.

2

Nahastea laberako erretilu itsasgaitz batean jarri eta brioche xaflak gainean ipiniko ditugu erretilu osoa estaltzen duen geruza bat sortu arte. Gainerako osagaiak irabiatu eta laberako erretiluan isuriko ditugu. 8 orduz izoztuko dugu.

3

190ºC-tan labekatuko dugu 35-40 minutuz. 5-10 minutuz hozten utziko dugu erretiluari buelta emanez moldetik atera baino lehen.

4

Izozkia prestatzeko: esne-gaina harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte eta jogurt irabiatuekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Nahastearen erdia laberako paperarekin estalitako moldean botako dugu. 4 orduz izoztuko dugu, gutxienez.

Platanozko torrada alderantzizkatua
Hurrengo artikulua