fbpx
OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 1 pomelo
 Oliba-olio leuna
Bizkotxoa egiteko:
 3 arrautza
 150 g azukre
 1 Kaiku Bifi Km0 jogurt natural azukredun
 1 pomelo
 1 Jogurt-basokada oliba-olio leun
 3 jogurt-basokada gari-irin
 1 Gozogintzako berantzagia, zorro
 Gatza
Yields8 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ziur noiz edo noiz probatu duzula limoizko edo laranjazko bizkotxoa, baina, zer diozu pomelozko honetaz? Aukera original askoa, zure postre gogokoenetan ukitu zitrikoaz gozatzeko!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Oinarria egiteko: pomeloak xerratan moztu eta aurrez oliba-olioz koipeztatutako labe-moldearen oinarrian jarriko ditugu.

2

Bizkotxoa egiteko: arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurrez nahastutako jogurt natural azukreduna eta pomelo-zukua gehituko dizkiogu.

3

Jogurt-ontzi bera neurketa-unitate gisa erabiliz, oliba-olioa eta gari-irina, berantzagia eta gatza gehituko ditugu, baheturik.

4

Guztia mihi baten laguntzaz nahastuko dugu eta moldearen gainean isuriko dugu pomeloekin. 190 ºC-tan laberatuko dugu 30 minutu inguruz.

Ingredients

OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 1 pomelo
 Oliba-olio leuna
Bizkotxoa egiteko:
 3 arrautza
 150 g azukre
 1 Kaiku Bifi Km0 jogurt natural azukredun
 1 pomelo
 1 Jogurt-basokada oliba-olio leun
 3 jogurt-basokada gari-irin
 1 Gozogintzako berantzagia, zorro
 Gatza

Directions

1

Oinarria egiteko: pomeloak xerratan moztu eta aurrez oliba-olioz koipeztatutako labe-moldearen oinarrian jarriko ditugu.

2

Bizkotxoa egiteko: arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurrez nahastutako jogurt natural azukreduna eta pomelo-zukua gehituko dizkiogu.

3

Jogurt-ontzi bera neurketa-unitate gisa erabiliz, oliba-olioa eta gari-irina, berantzagia eta gatza gehituko ditugu, baheturik.

4

Guztia mihi baten laguntzaz nahastuko dugu eta moldearen gainean isuriko dugu pomeloekin. 190 ºC-tan laberatuko dugu 30 minutu inguruz.

Pomelozko bizkotxoa