Ziur noiz edo noiz probatu duzula limoizko edo laranjazko bizkotxoa, baina, zer diozu pomelozko honetaz? Aukera original askoa, zure postre gogokoenetan ukitu zitrikoaz gozatzeko!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Oinarria egiteko: pomeloak xerratan moztu eta aurrez oliba-olioz koipeztatutako labe-moldearen oinarrian jarriko ditugu.
Bizkotxoa egiteko: arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurrez nahastutako jogurt natural azukreduna eta pomelo-zukua gehituko dizkiogu.
Jogurt-ontzi bera neurketa-unitate gisa erabiliz, oliba-olioa eta gari-irina, berantzagia eta gatza gehituko ditugu, baheturik.
Guztia mihi baten laguntzaz nahastuko dugu eta moldearen gainean isuriko dugu pomeloekin. 190 ºC-tan laberatuko dugu 30 minutu inguruz.
Ingredients
Directions
Oinarria egiteko: pomeloak xerratan moztu eta aurrez oliba-olioz koipeztatutako labe-moldearen oinarrian jarriko ditugu.
Bizkotxoa egiteko: arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurrez nahastutako jogurt natural azukreduna eta pomelo-zukua gehituko dizkiogu.
Jogurt-ontzi bera neurketa-unitate gisa erabiliz, oliba-olioa eta gari-irina, berantzagia eta gatza gehituko ditugu, baheturik.
Guztia mihi baten laguntzaz nahastuko dugu eta moldearen gainean isuriko dugu pomeloekin. 190 ºC-tan laberatuko dugu 30 minutu inguruz.