fbpx
OSAGAIAK
 4 Arrautza
 120 g azukre
 300 g gazta fresko
 200 ml Kaiku Km0 ese erdi-gaingabetua
 30 g Kaiku gurin
 Kanela
 1 Laranja
 150 g arto-irin
Yields6 Servings
Total Time43 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

A zer-nolako... quesada! Postre tradizional hau apartekoa da berrogeialdian zehar prestatzeko eta familia osoarekin gozatzeko. Postre honekin etxean geratzeak zapore hobea du!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Bol batean arrautzak bota eta azukrea zein gazta freskoa gehituko ditugu. Aurrekoa nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Kaiku Km0 esne erdigaingabetua, gurin urtua, kanela koilarakadatxo bat eta laranja‑birrindura gehituko ditugu. Arto-irina gainean bahetuko dugu eta berriro nahastuko dugu.

3

Gurin pixka batekin moldea koipeztatuko dugu eta orea bertan botako dugu. 190 ºC‑tan labekatuko dugu 25 bat minutuz.

4

Prest dagoenean, hozten utzi eta kanela-hautsarekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
 4 Arrautza
 120 g azukre
 300 g gazta fresko
 200 ml Kaiku Km0 ese erdi-gaingabetua
 30 g Kaiku gurin
 Kanela
 1 Laranja
 150 g arto-irin

Directions

1

Bol batean arrautzak bota eta azukrea zein gazta freskoa gehituko ditugu. Aurrekoa nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Kaiku Km0 esne erdigaingabetua, gurin urtua, kanela koilarakadatxo bat eta laranja‑birrindura gehituko ditugu. Arto-irina gainean bahetuko dugu eta berriro nahastuko dugu.

3

Gurin pixka batekin moldea koipeztatuko dugu eta orea bertan botako dugu. 190 ºC‑tan labekatuko dugu 25 bat minutuz.

4

Prest dagoenean, hozten utzi eta kanela-hautsarekin apainduko dugu.

Quesada
Hurrengo artikulua

Utzi iruzkina