A zer-nolako... quesada! Postre tradizional hau apartekoa da berrogeialdian zehar prestatzeko eta familia osoarekin gozatzeko. Postre honekin etxean geratzeak zapore hobea du!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Bol batean arrautzak bota eta azukrea zein gazta freskoa gehituko ditugu. Aurrekoa nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Kaiku Km0 esne erdigaingabetua, gurin urtua, kanela koilarakadatxo bat eta laranja‑birrindura gehituko ditugu. Arto-irina gainean bahetuko dugu eta berriro nahastuko dugu.
Gurin pixka batekin moldea koipeztatuko dugu eta orea bertan botako dugu. 190 ºC‑tan labekatuko dugu 25 bat minutuz.
Prest dagoenean, hozten utzi eta kanela-hautsarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Bol batean arrautzak bota eta azukrea zein gazta freskoa gehituko ditugu. Aurrekoa nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Kaiku Km0 esne erdigaingabetua, gurin urtua, kanela koilarakadatxo bat eta laranja‑birrindura gehituko ditugu. Arto-irina gainean bahetuko dugu eta berriro nahastuko dugu.
Gurin pixka batekin moldea koipeztatuko dugu eta orea bertan botako dugu. 190 ºC‑tan labekatuko dugu 25 bat minutuz.
Prest dagoenean, hozten utzi eta kanela-hautsarekin apainduko dugu.