Nola prestatu gnocchi-ak eguna energia handiz hasteko (edo
amaitzeko)?
Egin zure saltsa gure jogurtekin, benetan gustuko izango duzu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Saltsa prestatzeko, kalabaza zati mehetan zatituko dugu. Zartagin batean tipula eta oliba-olio birjina estra jarriko ditugu eta behin gorritzean, kalabaza gehituko dugu. Kozinatzeko esne-gaina gehitu eta gatzpipertuko dugu. Nahastuta dagoenean, birrinduko dugu testura leuna lortu arte. Geroko gordeko dugu.
Gnocchiak prestatzeko, esnea gurinarekin, gatzarekin, piperbeltzarekin eta intxaur moskatuarekin egosiko dugu. Semola gehitu eta loditu arte kozinatuko dugu. Epeltzen utzi eta gorringoak zein gazta erdia gehituko ditugu.
Prestakuntza plaka heze batean zabalduko dugu, hozten utzi eta zatituko dugu. Labeko azpil batean, kalabaza saltsa isuri eta gnocchiak kokatuko ditugu.
Gnocchiak gurinarekin pintatuko ditugu eta gainerako parmesano gazta hautseztatuko dugu. 200 ºC-tan gratinatuko dugu 10 minutuz.
Elabora las recetas de Kaiku Km0 estés donde estés. Los productos de Kaiku llegan a cualquier punto de la península, entra en nuestra tienda online y disfruta de tus recetas con productos Km0 de la mejor calidad.
Ingredients
Directions
Saltsa prestatzeko, kalabaza zati mehetan zatituko dugu. Zartagin batean tipula eta oliba-olio birjina estra jarriko ditugu eta behin gorritzean, kalabaza gehituko dugu. Kozinatzeko esne-gaina gehitu eta gatzpipertuko dugu. Nahastuta dagoenean, birrinduko dugu testura leuna lortu arte. Geroko gordeko dugu.
Gnocchiak prestatzeko, esnea gurinarekin, gatzarekin, piperbeltzarekin eta intxaur moskatuarekin egosiko dugu. Semola gehitu eta loditu arte kozinatuko dugu. Epeltzen utzi eta gorringoak zein gazta erdia gehituko ditugu.
Prestakuntza plaka heze batean zabalduko dugu, hozten utzi eta zatituko dugu. Labeko azpil batean, kalabaza saltsa isuri eta gnocchiak kokatuko ditugu.
Gnocchiak gurinarekin pintatuko ditugu eta gainerako parmesano gazta hautseztatuko dugu. 200 ºC-tan gratinatuko dugu 10 minutuz.