fbpx

 

Gnocchiak prestatzeko:
 100 g Kaiku gurin
 2 g intxaur moskatu
 2 g piperbeltz zuri ehotu
 10 g gatz
 250 g gari-semola
 100 g parmesano gazta birrindu
 3 gorringo
Kalabaza saltsa egiteko:
 250 g kalabaza errea
 Tipula 1
 Oliba-olio birjina estra
 Gatza
 Piper beltza
Yields4 Servings
Total Time1 hr

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Nola prestatu gnocchi-ak eguna energia handiz hasteko (edo
amaitzeko)?

Egin zure saltsa gure jogurtekin, benetan gustuko izango duzu!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Saltsa prestatzeko, kalabaza zati mehetan zatituko dugu. Zartagin batean tipula eta oliba-olio birjina estra jarriko ditugu eta behin gorritzean, kalabaza gehituko dugu. Kozinatzeko esne-gaina gehitu eta gatzpipertuko dugu. Nahastuta dagoenean, birrinduko dugu testura leuna lortu arte. Geroko gordeko dugu.

2

Gnocchiak prestatzeko, esnea gurinarekin, gatzarekin, piperbeltzarekin eta intxaur moskatuarekin egosiko dugu. Semola gehitu eta loditu arte kozinatuko dugu. Epeltzen utzi eta gorringoak zein gazta erdia gehituko ditugu.

3

Prestakuntza plaka heze batean zabalduko dugu, hozten utzi eta zatituko dugu. Labeko azpil batean, kalabaza saltsa isuri eta gnocchiak kokatuko ditugu.

4

Gnocchiak gurinarekin pintatuko ditugu eta gainerako parmesano gazta hautseztatuko dugu. 200 ºC-tan gratinatuko dugu 10 minutuz.

Elabora las recetas de Kaiku Km0 estés donde estés. Los productos de Kaiku llegan a cualquier punto de la península, entra en nuestra tienda online y disfruta de tus recetas con productos Km0 de la mejor calidad.

Ingredients

Gnocchiak prestatzeko:
 100 g Kaiku gurin
 2 g intxaur moskatu
 2 g piperbeltz zuri ehotu
 10 g gatz
 250 g gari-semola
 100 g parmesano gazta birrindu
 3 gorringo
Kalabaza saltsa egiteko:
 250 g kalabaza errea
 Tipula 1
 Oliba-olio birjina estra
 Gatza
 Piper beltza

Directions

1

Saltsa prestatzeko, kalabaza zati mehetan zatituko dugu. Zartagin batean tipula eta oliba-olio birjina estra jarriko ditugu eta behin gorritzean, kalabaza gehituko dugu. Kozinatzeko esne-gaina gehitu eta gatzpipertuko dugu. Nahastuta dagoenean, birrinduko dugu testura leuna lortu arte. Geroko gordeko dugu.

2

Gnocchiak prestatzeko, esnea gurinarekin, gatzarekin, piperbeltzarekin eta intxaur moskatuarekin egosiko dugu. Semola gehitu eta loditu arte kozinatuko dugu. Epeltzen utzi eta gorringoak zein gazta erdia gehituko ditugu.

3

Prestakuntza plaka heze batean zabalduko dugu, hozten utzi eta zatituko dugu. Labeko azpil batean, kalabaza saltsa isuri eta gnocchiak kokatuko ditugu.

4

Gnocchiak gurinarekin pintatuko ditugu eta gainerako parmesano gazta hautseztatuko dugu. 200 ºC-tan gratinatuko dugu 10 minutuz.

Semola gnocchiak gratinatuak kalabaza saltsarekin