fbpx
Oinarrira prestatzeko:
 150 g kanela gaileta
Betegarria prestatzeko:
 400 g gaztanbera
 1 tsp azukre
 100 g de azúcar
 4 gelatina-orri
 35 ml ur
Apaintzeko:
 50 g urtzeko txokolate
 50 ml Gurea Kaiku Km0 esne erdigaingabetu
 4 kanela gaileta
Yields1 Serving
Total Time2 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ez ezazu galdu urratsez urrats azaldutako hurrengo errezeta.

Bazkari batera gonbidatzen bazaituzte eta postrea eraman nahi baduzu, ez zaitez kezkatu! Egin itzazu gazta pasteltxo gozo hauek!

Pasatu hatza eskuinetik ezkerrera errezeta urratsez urrats irudietan ikusteko.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Gailetak txikitu eta gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Nahastea indarra eginez banakako molde zilindrikoen oinarrian edo uztaietan jarriko dugu oinarri trinkoa lortzeko.

2

Katilu batean gaztanbera, azukrea eta banilla-esentzia nahastu eta ore homogeneoa lortu arte irabiatuko dugu. Aurretik 35 ml uretan hidratatu eta disolbatutako gelatina-orriak gehituko ditugu.

3

Bestalde, harrotzeko esne-gaina oso hotz harrotu, aurreko nahastea gehitu eta mugimendu inguratzaile eta leunekin nahastuko dugu. Moldeak nahaste horrekin bete eta hozkailuan 2 orduz sartuko ditugu.

4

Ontzi batean esnea berotu eta txokolatea gehituko dugu. Krema bat lortu arte nahastuko dugu. Pasteltxoak moldeetatik atera eta txokolatezko ganache koilarakada batekin estaliko ditugu. Amaitzeko txokolatezko kreman gaileta erdia jarriko dugu.

Ingredients

Oinarrira prestatzeko:
 150 g kanela gaileta
Betegarria prestatzeko:
 400 g gaztanbera
 1 tsp azukre
 100 g de azúcar
 4 gelatina-orri
 35 ml ur
Apaintzeko:
 50 g urtzeko txokolate
 50 ml Gurea Kaiku Km0 esne erdigaingabetu
 4 kanela gaileta

Directions

1

Gailetak txikitu eta gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Nahastea indarra eginez banakako molde zilindrikoen oinarrian edo uztaietan jarriko dugu oinarri trinkoa lortzeko.

2

Katilu batean gaztanbera, azukrea eta banilla-esentzia nahastu eta ore homogeneoa lortu arte irabiatuko dugu. Aurretik 35 ml uretan hidratatu eta disolbatutako gelatina-orriak gehituko ditugu.

3

Bestalde, harrotzeko esne-gaina oso hotz harrotu, aurreko nahastea gehitu eta mugimendu inguratzaile eta leunekin nahastuko dugu. Moldeak nahaste horrekin bete eta hozkailuan 2 orduz sartuko ditugu.

4

Ontzi batean esnea berotu eta txokolatea gehituko dugu. Krema bat lortu arte nahastuko dugu. Pasteltxoak moldeetatik atera eta txokolatezko ganache koilarakada batekin estaliko ditugu. Amaitzeko txokolatezko kreman gaileta erdia jarriko dugu.

Tartitas de queso con chocolate y galleta de canela
Hurrengo artikulua