fbpx

 

 400 g gaileta angeluzuzen
 200 ml Kaiku Km0 esne UHT erdigaingabetu
Txokolatezko barrubetea prestatzeko:
 200 g light krema-gazta
 450 g urtzeko txokolate beltz
 60 g hur eta txokolate krema
Txokolate estaldura prestatzeko:
 200 g urtzeko txokolate beltz
 Kolorezko txokolate fideoak
Yields8 Servings
Total Time6 hrs

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Amonak onenak dira. Egia esan, errezeta guztiak amonarenak direla esan beharko genuke, inork ez duelako janaria beraiek bezala prestatzen... Errezeta hau izen horrekin ezagutzen da mundu osoan!Zirt edo zartekoa da, etxean izan ohi ditugun produktuekin egiten da (amonak bezala). Klasiko bat da, ohiko eta gertuko osagaiekin egiten da (amonak bezala), eta jasangarria da (amonak bezala).Kaiku Km0 errezeta baten adibide argia da!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Lapiko batean esne-gaina berotu eta krema-gazta gehituko dugu. Txokolatea eta hur eta txokolate krema gehitu eta nahasi egingo ditugu urtu eta krema bat sortu arte.

2

Molde angeluzuzen bat laberako paperarekin estali eta gurin urtuarekin bustiko dugu. Gailetak esnean busti eta moldean kokatuko ditugu oinarria sortzeko.

3

Txokolatezko barrubetearekin estali eta prozesua errepikatuko dugu moldea bete arte. Hozkailuan gordeko dugu 3 orduz eta ondoren tarta moldetik aterako dugu.

4

Estaldura lapiko batean txokolate beltza harrotzeko esne-gainarekin urtuz prestatuko dugu. Gurina gehitu eta ondo nahastuko dugu ganache distiratsua lortu arte. Tarta estaldura horrekin estali eta kolorezko txokolate fideoekin apainduko dugu.

Ingredients

 400 g gaileta angeluzuzen
 200 ml Kaiku Km0 esne UHT erdigaingabetu
Txokolatezko barrubetea prestatzeko:
 200 g light krema-gazta
 450 g urtzeko txokolate beltz
 60 g hur eta txokolate krema
Txokolate estaldura prestatzeko:
 200 g urtzeko txokolate beltz
 Kolorezko txokolate fideoak

Directions

1

Lapiko batean esne-gaina berotu eta krema-gazta gehituko dugu. Txokolatea eta hur eta txokolate krema gehitu eta nahasi egingo ditugu urtu eta krema bat sortu arte.

2

Molde angeluzuzen bat laberako paperarekin estali eta gurin urtuarekin bustiko dugu. Gailetak esnean busti eta moldean kokatuko ditugu oinarria sortzeko.

3

Txokolatezko barrubetearekin estali eta prozesua errepikatuko dugu moldea bete arte. Hozkailuan gordeko dugu 3 orduz eta ondoren tarta moldetik aterako dugu.

4

Estaldura lapiko batean txokolate beltza harrotzeko esne-gainarekin urtuz prestatuko dugu. Gurina gehitu eta ondo nahastuko dugu ganache distiratsua lortu arte. Tarta estaldura horrekin estali eta kolorezko txokolate fideoekin apainduko dugu.

Amonaren tarta
Hurrengo artikulua