fbpx

 

 1 patata
 Oliba-olio birjina estra
 100 g espinaka
 3 arrautza
 Tipula-hautsa
 Piper-beltz ehoa
 50 g Emmental gazta
 30 g urdaiazpiko iberiko
Yields2 Servings
Total Time50 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Espinakak eta muffin esaldi berean? Guk, baietz diogu! Eta dudan egon gabe, gosari gezi hau prestatu dizugu! Ikasi errezeta prestatzen, ordubete baino arinago bideo honen argibideak jarraituz

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Patatak zuritu eta zatituko ditugu zati txikietan eta zartagin bero batean gehituko ditugu oliba-olio birjina estrako zurrutada batekin. Gorritzean, espinakak gehitu eta sueztituko ditugu.

2

Bol batean arrautzak gatzarekin, piperbeltzarekin eta tipula-hautsarekin irabiatuko ditugu. Esnea eta gazta birrindua gehituko ditugu.

3

Urdaiazpiko serranoa zatituko dugu. Muffinen edo magdalenen moldea gurinaz igurtziko dugu.

4

Molde bakoitzaren hondoan patata eta espinaka koilarakada pare bat, urdaiazpiko serranoa nahiera jarriko dugu eta arrautza nahasketarekin estaliko dugu. 200 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.

Ingredients

 1 patata
 Oliba-olio birjina estra
 100 g espinaka
 3 arrautza
 Tipula-hautsa
 Piper-beltz ehoa
 50 g Emmental gazta
 30 g urdaiazpiko iberiko

Directions

1

Patatak zuritu eta zatituko ditugu zati txikietan eta zartagin bero batean gehituko ditugu oliba-olio birjina estrako zurrutada batekin. Gorritzean, espinakak gehitu eta sueztituko ditugu.

2

Bol batean arrautzak gatzarekin, piperbeltzarekin eta tipula-hautsarekin irabiatuko ditugu. Esnea eta gazta birrindua gehituko ditugu.

3

Urdaiazpiko serranoa zatituko dugu. Muffinen edo magdalenen moldea gurinaz igurtziko dugu.

4

Molde bakoitzaren hondoan patata eta espinaka koilarakada pare bat, urdaiazpiko serranoa nahiera jarriko dugu eta arrautza nahasketarekin estaliko dugu. 200 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.

Espinakako eta urdaiazpikoko muffinak