Espinakak eta muffin esaldi berean? Guk, baietz diogu! Eta dudan egon gabe, gosari gezi hau prestatu dizugu! Ikasi errezeta prestatzen, ordubete baino arinago bideo honen argibideak jarraituz
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Patatak zuritu eta zatituko ditugu zati txikietan eta zartagin bero batean gehituko ditugu oliba-olio birjina estrako zurrutada batekin. Gorritzean, espinakak gehitu eta sueztituko ditugu.
Bol batean arrautzak gatzarekin, piperbeltzarekin eta tipula-hautsarekin irabiatuko ditugu. Esnea eta gazta birrindua gehituko ditugu.
Urdaiazpiko serranoa zatituko dugu. Muffinen edo magdalenen moldea gurinaz igurtziko dugu.
Molde bakoitzaren hondoan patata eta espinaka koilarakada pare bat, urdaiazpiko serranoa nahiera jarriko dugu eta arrautza nahasketarekin estaliko dugu. 200 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.
Ingredients
Directions
Patatak zuritu eta zatituko ditugu zati txikietan eta zartagin bero batean gehituko ditugu oliba-olio birjina estrako zurrutada batekin. Gorritzean, espinakak gehitu eta sueztituko ditugu.
Bol batean arrautzak gatzarekin, piperbeltzarekin eta tipula-hautsarekin irabiatuko ditugu. Esnea eta gazta birrindua gehituko ditugu.
Urdaiazpiko serranoa zatituko dugu. Muffinen edo magdalenen moldea gurinaz igurtziko dugu.
Molde bakoitzaren hondoan patata eta espinaka koilarakada pare bat, urdaiazpiko serranoa nahiera jarriko dugu eta arrautza nahasketarekin estaliko dugu. 200 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.