Gau honetan gertukoak harritzeko moduko errezetak pentsatzen? Aukera benetan gozoa eta erraza dakarzugu, hotz jaten dena! Horrela, ez zara mahaitik altxatu behar izango zerbitzatu ondoren... Izan behar dena izan dadin, disfrutatzeko gaua, Legatz eta otarrainxka pastel hotz honekin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Legatz trontzoak lurringailu batean jarri eta lurrinean egosiko ditugu. Plater batera mugitu eta bi sardexkekin papurtuko ditugu, topatzen ditugun hezurrak kenduko ditugu.
Otarrainxkak zuritu eta bol sakon batean jarriko ditugu legatzarekin eta arrautzekin batera. Esne-gaina, tomate frijitua eta brandya isuriko ditugu. Gatzpipertuko eta birrinduko dugu.
Moldea oliba-olioarekin koipeztatu eta ogi birrinduaz estaliko dugu. Legatz nahasketa gehitu eta moldea azpil batean jarriko dugu, erdira arte urez beteko duguna. 180 ºC-tan labekatuko dugu 45 minutuz.
Pastela hozten utziko dugu eta hotz dagoenean moldetik aterako dugu. Goiko zatia maionesarekin estaliko dugu eta otarrainxka egosi eta zurituekin eta lunpo arrabekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Legatz trontzoak lurringailu batean jarri eta lurrinean egosiko ditugu. Plater batera mugitu eta bi sardexkekin papurtuko ditugu, topatzen ditugun hezurrak kenduko ditugu.
Otarrainxkak zuritu eta bol sakon batean jarriko ditugu legatzarekin eta arrautzekin batera. Esne-gaina, tomate frijitua eta brandya isuriko ditugu. Gatzpipertuko eta birrinduko dugu.
Moldea oliba-olioarekin koipeztatu eta ogi birrinduaz estaliko dugu. Legatz nahasketa gehitu eta moldea azpil batean jarriko dugu, erdira arte urez beteko duguna. 180 ºC-tan labekatuko dugu 45 minutuz.
Pastela hozten utziko dugu eta hotz dagoenean moldetik aterako dugu. Goiko zatia maionesarekin estaliko dugu eta otarrainxka egosi eta zurituekin eta lunpo arrabekin apainduko dugu.