fbpx

 

Saltsa prestatzeko:
  Masail saltsa
 Tomate-kontzentratua
 Gatza
 Piper-beltza
Pasta betea prestatzeko:
 360 g arto-irin
 3 gorringo
 40 ml ur
 50 ml oliba-olio
 Gatza
 300 g masail
 Albaka freskoa
 Intxaurrak
Yields1 Serving
Total Time1 hr 5 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Masailak soberan dituzu eta ez dakizu horiekin zer egin?
Kaiku Km0k ukatu ezin izango duzun irtenbide bat eskaintzen dizu, prest?
Pasta masail betea... gozo-gozoa! Bestela, begirada bat bota iezaiozu gure errezetari, non pausoz-pauso erakusten dizugun ravioli horiek nola egin, platera garbi utziko duzue!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Irina arrautza gorringoekin, urarekin, oliba-olioarekin eta gatzarekin oratuko dugu testura homogeneoa lortu arte. Estalita alde batera utzi eta hoztuko dugu 30 minutuz, gutxi gora behera.

2

Masail haragia zirpildu, saltsa bereiz gorde, eta lehenengoa albaka zehatuarekin nahastuko dugu. Pasta orea irineztatutako azalera batean luzatu eta gainean masail zatiak jarriko ditugu.

3

Betetzeko zatien ingurua busti, orea tolestuz estali eta ore-mozteko batekin moztuko ditugu. Pasta 4 minutuz, gutxi gora behera, egosi, iragazi eta gogokoen dugun platerean jarriko dugu.

4

Masail saltsa, esne-gaina, tomate-kontzentratua, gatza eta piper-beltza lapiko batean jarri eta nahastuko ditugu berotu arte. Saltsa platerean intxaur xehatuekin gehitu eta albaka orriekin apainduko dugu.

Ingredients

Saltsa prestatzeko:
  Masail saltsa
 Tomate-kontzentratua
 Gatza
 Piper-beltza
Pasta betea prestatzeko:
 360 g arto-irin
 3 gorringo
 40 ml ur
 50 ml oliba-olio
 Gatza
 300 g masail
 Albaka freskoa
 Intxaurrak

Directions

1

Irina arrautza gorringoekin, urarekin, oliba-olioarekin eta gatzarekin oratuko dugu testura homogeneoa lortu arte. Estalita alde batera utzi eta hoztuko dugu 30 minutuz, gutxi gora behera.

2

Masail haragia zirpildu, saltsa bereiz gorde, eta lehenengoa albaka zehatuarekin nahastuko dugu. Pasta orea irineztatutako azalera batean luzatu eta gainean masail zatiak jarriko ditugu.

3

Betetzeko zatien ingurua busti, orea tolestuz estali eta ore-mozteko batekin moztuko ditugu. Pasta 4 minutuz, gutxi gora behera, egosi, iragazi eta gogokoen dugun platerean jarriko dugu.

4

Masail saltsa, esne-gaina, tomate-kontzentratua, gatza eta piper-beltza lapiko batean jarri eta nahastuko ditugu berotu arte. Saltsa platerean intxaur xehatuekin gehitu eta albaka orriekin apainduko dugu.

Pasta masail betea