Demagun madalena usaina nabaritu duzula etxean, sukaldera hurbildu zara eta labean egin berri dauden madalena gozoak ikusi dituzu. Labea zabaldu eta bat hartu duzu, beroak daude! Mmmm, puntu-puntuan. Orduan, haginkada bat eman diozu, baina, alajaina! Txokolate urtuz beterik daude.Esnatu egin zara, dena amets bat izan da. Kaiku Km0k zure ametsak betetzen lagunduko dizu Km0ko osagaiekin egindako madalena hauekin... on egin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Arrautzak azukrearekin batera irabiatuko ditugu pixka bat zuritu arte. Jogurta eta olioa gehitu eta dena ondo nahastuko dugu.
Irin bahetua, legamia eta gatza gehitu eta dena nahastuko dugu. Nahastea madalena moldeetan jarriko dugu.
200ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz, gutxi gora behera, eta hoztuko dugu.
Esne-gaina gaztarekin, azukrearekin eta kakao-hautsarekin batera harrotuko dugu. Pastel-mauka batekin madalenak apaindu eta txokolatezko arrautzak gehituko ditugu.
Ingredients
Directions
Arrautzak azukrearekin batera irabiatuko ditugu pixka bat zuritu arte. Jogurta eta olioa gehitu eta dena ondo nahastuko dugu.
Irin bahetua, legamia eta gatza gehitu eta dena nahastuko dugu. Nahastea madalena moldeetan jarriko dugu.
200ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz, gutxi gora behera, eta hoztuko dugu.
Esne-gaina gaztarekin, azukrearekin eta kakao-hautsarekin batera harrotuko dugu. Pastel-mauka batekin madalenak apaindu eta txokolatezko arrautzak gehituko ditugu.