Kaiku Km0n klasikoak gustuko ditugu eta, oraingoan, koko birrinduarekin dekoratutako txokolate budina dakarzuegu. Oso erraz prestatu daitekeena etxean oinarrizko osagaiak baino ez dauzkagun egunetan. Hartu oharrak! Arrautzak, esnea, kakaoa, azukrea eta arto-irina. Badago!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Katilu batean 400 ml esne berotuko ditu su motelean. Bestalde, gainerako esnea arrautzekin, azukre zuriarekin, bainila azukrearekin, kakaoarekin eta arto-irinarekin nahastuko dugu.
Ondo irabiatu eta katiluan gehituko dugu esne beroarekin. Nahaste homogeneo eta lodia lortu arte nahastuko dugu.
Aldez aurretik koipetutako moldeetan orea bota, paper gardenarekin estali eta hozten utziko dugu 24 orduz.
Moldeetatik atera eta koko birrinduarekin, ahabiekin eta masustekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Katilu batean 400 ml esne berotuko ditu su motelean. Bestalde, gainerako esnea arrautzekin, azukre zuriarekin, bainila azukrearekin, kakaoarekin eta arto-irinarekin nahastuko dugu.
Ondo irabiatu eta katiluan gehituko dugu esne beroarekin. Nahaste homogeneo eta lodia lortu arte nahastuko dugu.
Aldez aurretik koipetutako moldeetan orea bota, paper gardenarekin estali eta hozten utziko dugu 24 orduz.
Moldeetatik atera eta koko birrinduarekin, ahabiekin eta masustekin apainduko ditugu.