Harro eta zukutsua, goxoa benetan! Eta badakizue zein den osagarririk onena? Zalantzarik gabe, edalontzi bat esne fresko!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gorringoak bereizi eta esnearekin, gatzarekin eta bainilarekin irabiatuko ditugu apar pixka bat atera arte. Irin eta legamia bahetuak gehitu eta ondo nahastuko ditugu.
Zuringoak gatzarekin batera harrotuko ditugu pixkanaka-pixkanaka azukrea gehitzen. Zuringoak astiro gorringoen nahasteari gehitu eta bi ontzietan bereiziko dugu.
Txokolatea gurinarekin desegin eta bereizitako oreetako batekin nahastuko dugu.
Aldez aurretik koipetutako molde batean bi oreak geruzak tartekatuz botako ditugu, pixka bat nahasi eta 180ºC-tan labekatuko dugu 50 minutuz.
Ingredients
Directions
Gorringoak bereizi eta esnearekin, gatzarekin eta bainilarekin irabiatuko ditugu apar pixka bat atera arte. Irin eta legamia bahetuak gehitu eta ondo nahastuko ditugu.
Zuringoak gatzarekin batera harrotuko ditugu pixkanaka-pixkanaka azukrea gehitzen. Zuringoak astiro gorringoen nahasteari gehitu eta bi ontzietan bereiziko dugu.
Txokolatea gurinarekin desegin eta bereizitako oreetako batekin nahastuko dugu.
Aldez aurretik koipetutako molde batean bi oreak geruzak tartekatuz botako ditugu, pixka bat nahasi eta 180ºC-tan labekatuko dugu 50 minutuz.