fbpx

 

 150 g Irin
 3 Arrautza
 Bainila esentzia
 8 g Hauts legamia
 Gatza
 100 g Azukre
 80 g Postrerako txokolate beltz
Yields4 Servings
Total Time1 hr 45 mins

 

TweetSave
Rating

Harro eta zukutsua, goxoa benetan! Eta badakizue zein den osagarririk onena? Zalantzarik gabe, edalontzi bat esne fresko!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Gorringoak bereizi eta esnearekin, gatzarekin eta bainilarekin irabiatuko ditugu apar pixka bat atera arte. Irin eta legamia bahetuak gehitu eta ondo nahastuko ditugu.

2

Zuringoak gatzarekin batera harrotuko ditugu pixkanaka-pixkanaka azukrea gehitzen. Zuringoak astiro gorringoen nahasteari gehitu eta bi ontzietan bereiziko dugu.

3

Txokolatea gurinarekin desegin eta bereizitako oreetako batekin nahastuko dugu.

4

Aldez aurretik koipetutako molde batean bi oreak geruzak tartekatuz botako ditugu, pixka bat nahasi eta 180ºC-tan labekatuko dugu 50 minutuz.

Ingredients

 150 g Irin
 3 Arrautza
 Bainila esentzia
 8 g Hauts legamia
 Gatza
 100 g Azukre
 80 g Postrerako txokolate beltz

Directions

1

Gorringoak bereizi eta esnearekin, gatzarekin eta bainilarekin irabiatuko ditugu apar pixka bat atera arte. Irin eta legamia bahetuak gehitu eta ondo nahastuko ditugu.

2

Zuringoak gatzarekin batera harrotuko ditugu pixkanaka-pixkanaka azukrea gehitzen. Zuringoak astiro gorringoen nahasteari gehitu eta bi ontzietan bereiziko dugu.

3

Txokolatea gurinarekin desegin eta bereizitako oreetako batekin nahastuko dugu.

4

Aldez aurretik koipetutako molde batean bi oreak geruzak tartekatuz botako ditugu, pixka bat nahasi eta 180ºC-tan labekatuko dugu 50 minutuz.

Marmol itxurako bizkotxoa