fbpx

 

 500 g porru
 400 g patata
 1 l salda
 Gatza
 Piperbeltz zuria
 2 g tipulin
Yields4 Servings
Total Time45 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Eskimal honi zopa hotzak ez dio kalterik egin! Egia esan, koilara plater freskoak maite ditugu. Eguraldi honekin gogoa daukagu eguzkia hartzeko, mauka laburretan paseatzeko eta... ustiapeneko zopa hotzak egiteko! Oraingoan hozkailuko atean ahaztuta dagoen salda erabiliko dugu, animatuko zara gurekin batera vychissoise hau prestatzera?

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Kazola batean gurina desegin eta porru xaflak gehituko ditugu. Patatak zuritu, zatikatu eta kazolan gehituko ditugu.

2

Salda, gatza eta piperbeltz zuria gehituko ditugu. Suan utziko ditugu 30 minutuz, gutxi gora behera.

3

Esne-gaina gehitu eta dena birrinduko dugu krema homogeneoa lortu arte. Hozkailuan gordeko dugu hoztu arte.

4

Gustukoen dugun ontzian zerbitzatu eta tipulin txikituarekin apainduko dugu.

Ingredients

 500 g porru
 400 g patata
 1 l salda
 Gatza
 Piperbeltz zuria
 2 g tipulin

Directions

1

Kazola batean gurina desegin eta porru xaflak gehituko ditugu. Patatak zuritu, zatikatu eta kazolan gehituko ditugu.

2

Salda, gatza eta piperbeltz zuria gehituko ditugu. Suan utziko ditugu 30 minutuz, gutxi gora behera.

3

Esne-gaina gehitu eta dena birrinduko dugu krema homogeneoa lortu arte. Hozkailuan gordeko dugu hoztu arte.

4

Gustukoen dugun ontzian zerbitzatu eta tipulin txikituarekin apainduko dugu.

Vichyssoise krema