Kalabazina oso barazki moldakorra da, zoragarria krema moduan, kalabazin-espagetiak ere aukera osasuntsu eta gozoa dira; baina guk lehenengo egunean bezain fresko ez dagoenerako probetxua ateratzeko errezeta proposatzen dizugu: kalabazina labean tomatearekin, gaztarekin eta albakarekin.
Ustiapenerako eta oso oso gozoa!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kalabazina lamina meheetan moztu eta kazola batean tomate saltsarekin nahastuko dugu.
Provolone xerra pare bat jarri eta 190ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz, gutxi gora behera.
Katilu batean jogurta gaztarekin, gatzarekin eta piper-beltzarekin nahastuko dugu. Kazolan zati pare bat gehituko ditugu.
Pinazia txigortuekin eta albaka txikituarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Kalabazina lamina meheetan moztu eta kazola batean tomate saltsarekin nahastuko dugu.
Provolone xerra pare bat jarri eta 190ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz, gutxi gora behera.
Katilu batean jogurta gaztarekin, gatzarekin eta piper-beltzarekin nahastuko dugu. Kazolan zati pare bat gehituko ditugu.
Pinazia txigortuekin eta albaka txikituarekin apainduko dugu.