fbpx
 1 kalabazin
 Tomate saltsa
 Provolone gazta
 100 g jogurt natural Bifi Kaiku Km0
 60 g igurtzeko krema gazta
 Gatza
 Piper-beltza
 Pinaziak
 Albaka freskoa
Yields4 Servings
Total Time35 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Kalabazina oso barazki moldakorra da, zoragarria krema moduan, kalabazin-espagetiak ere aukera osasuntsu eta gozoa dira; baina guk lehenengo egunean bezain fresko ez dagoenerako probetxua ateratzeko errezeta proposatzen dizugu: kalabazina labean tomatearekin, gaztarekin eta albakarekin.
Ustiapenerako eta oso oso gozoa!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Kalabazina lamina meheetan moztu eta kazola batean tomate saltsarekin nahastuko dugu.

2

Provolone xerra pare bat jarri eta 190ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz, gutxi gora behera.

3

Katilu batean jogurta gaztarekin, gatzarekin eta piper-beltzarekin nahastuko dugu. Kazolan zati pare bat gehituko ditugu.

4

Pinazia txigortuekin eta albaka txikituarekin apainduko dugu.

Ingredients

 1 kalabazin
 Tomate saltsa
 Provolone gazta
 100 g jogurt natural Bifi Kaiku Km0
 60 g igurtzeko krema gazta
 Gatza
 Piper-beltza
 Pinaziak
 Albaka freskoa

Directions

1

Kalabazina lamina meheetan moztu eta kazola batean tomate saltsarekin nahastuko dugu.

2

Provolone xerra pare bat jarri eta 190ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz, gutxi gora behera.

3

Katilu batean jogurta gaztarekin, gatzarekin eta piper-beltzarekin nahastuko dugu. Kazolan zati pare bat gehituko ditugu.

4

Pinazia txigortuekin eta albaka txikituarekin apainduko dugu.

Kalabazina labean tomatearekin, gaztarekin eta albakarekin