Gozoki batek ez duelako inor samintzen, gozoki txiki hauek ekartzen dizkizuegu egun triste horiek, non ardura eta mimo estrak beharrezkoak diren, hobetzeko; esne-gain trufa bat nahi duzu? Hemen daukazu errezeta, oso erraza... eta ia zu bezain goxoa!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Txokolate zuria maria bainuan desegin, esne-gaina eta bainila esentzia gehitu eta hozkailuan gordeko dugu 24 orduz, gutxi gora behera.
Nahastea hagak erabiliz harrotuko dugu testura pikorduna lortu arte eta bolatxoei forma emango diegu.
Txokolate beltza esne txokolatearekin batera desegingo dugu eta esne-gain eta txokolate zurizko bolatxoak horrekin guztiz estali eta bustiko ditugu.
Hauts azukrearekin estali eta hozkailuan gordeko ditugu jan arte.
Ingredients
Directions
Txokolate zuria maria bainuan desegin, esne-gaina eta bainila esentzia gehitu eta hozkailuan gordeko dugu 24 orduz, gutxi gora behera.
Nahastea hagak erabiliz harrotuko dugu testura pikorduna lortu arte eta bolatxoei forma emango diegu.
Txokolate beltza esne txokolatearekin batera desegingo dugu eta esne-gain eta txokolate zurizko bolatxoak horrekin guztiz estali eta bustiko ditugu.
Hauts azukrearekin estali eta hozkailuan gordeko ditugu jan arte.