fbpx

 

 240 olo-malutak
 4 chia-hazi koilarakada
 2 Golden sagar
 2 koilarakada ezti
 Kanela
 Bainila esentzia
 Intxaurrak
Yields4 Servings
Total Time8 hrs 10 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Muy saludable, unas gatxas frías con manzana asada, puede ser un desayuno perfecto para aquellas mañanas que nos levantamos con ganas de excursión. ¡Te dará el aporte de energía que necesitas para rendir al máximo subiendo al monte!

Aupa zuek!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Nahiago ditugun basotxoak esne, jogurt, olo-maluta eta chia-hazi kantitate berdinarekin beteko ditugu.

2

Koilaratxo batekin irabiatu eta hozkailuan utziko ditugu gau osoa (edo gutxienez 8 ordu), ola eta chia deshidratatu daitezen.

3

Sagarra kubo txikietan zatikatu eta katilu batean gehituko dugu. Eztia, kanela ehotua eta bainila esentzia gehitu eta 180ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.

4

Berotu denean sagar errea basotxoetan banatuko dugu. Intxaur txikituekin eta kanela ehotuarekin apainduko dugu.

Ingredients

 240 olo-malutak
 4 chia-hazi koilarakada
 2 Golden sagar
 2 koilarakada ezti
 Kanela
 Bainila esentzia
 Intxaurrak

Directions

1

Nahiago ditugun basotxoak esne, jogurt, olo-maluta eta chia-hazi kantitate berdinarekin beteko ditugu.

2

Koilaratxo batekin irabiatu eta hozkailuan utziko ditugu gau osoa (edo gutxienez 8 ordu), ola eta chia deshidratatu daitezen.

3

Sagarra kubo txikietan zatikatu eta katilu batean gehituko dugu. Eztia, kanela ehotua eta bainila esentzia gehitu eta 180ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.

4

Berotu denean sagar errea basotxoetan banatuko dugu. Intxaur txikituekin eta kanela ehotuarekin apainduko dugu.

Ahi hotza sagar errearekin