Muy saludable, unas gatxas frías con manzana asada, puede ser un desayuno perfecto para aquellas mañanas que nos levantamos con ganas de excursión. ¡Te dará el aporte de energía que necesitas para rendir al máximo subiendo al monte!
Aupa zuek!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Nahiago ditugun basotxoak esne, jogurt, olo-maluta eta chia-hazi kantitate berdinarekin beteko ditugu.
Koilaratxo batekin irabiatu eta hozkailuan utziko ditugu gau osoa (edo gutxienez 8 ordu), ola eta chia deshidratatu daitezen.
Sagarra kubo txikietan zatikatu eta katilu batean gehituko dugu. Eztia, kanela ehotua eta bainila esentzia gehitu eta 180ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.
Berotu denean sagar errea basotxoetan banatuko dugu. Intxaur txikituekin eta kanela ehotuarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Nahiago ditugun basotxoak esne, jogurt, olo-maluta eta chia-hazi kantitate berdinarekin beteko ditugu.
Koilaratxo batekin irabiatu eta hozkailuan utziko ditugu gau osoa (edo gutxienez 8 ordu), ola eta chia deshidratatu daitezen.
Sagarra kubo txikietan zatikatu eta katilu batean gehituko dugu. Eztia, kanela ehotua eta bainila esentzia gehitu eta 180ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.
Berotu denean sagar errea basotxoetan banatuko dugu. Intxaur txikituekin eta kanela ehotuarekin apainduko dugu.