Eta kapritxotxo bat hartzen badugu eta gure fruta-anoaz pastel batean gozatzen badugu? Baietz diogu! Aran eta marrubi pastel honekin otordua merezi bezala amaituko duzu. Galduko duzu?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Pastela prestatzeko: bol batean, arrautzak nahastuko ditugu oliba-olioarekin, marrubizko jogurt grekoarekin eta zehar zatitutako marrubiekin.
Nahasketa horren gainean, gari-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea bahetuko ditugu. Nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.
Orea oliba-olioarekin koipeztatuko molde batean isuriko dugu eta aran zatiekin apainduko dugu eta zirkunferentzia bat eratuko dugu.
190 ºC-tan labekatuko dugu 20-25 bat minutuz.
Ingredients
Directions
Pastela prestatzeko: bol batean, arrautzak nahastuko ditugu oliba-olioarekin, marrubizko jogurt grekoarekin eta zehar zatitutako marrubiekin.
Nahasketa horren gainean, gari-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea bahetuko ditugu. Nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.
Orea oliba-olioarekin koipeztatuko molde batean isuriko dugu eta aran zatiekin apainduko dugu eta zirkunferentzia bat eratuko dugu.
190 ºC-tan labekatuko dugu 20-25 bat minutuz.