fbpx
OSAGAIAK:
Pastela prestatzeko:
 2 arrautza
 150 g azukre beltz
 50 ml oliba-olio leun
 2 jogurt Kaiku Km0 grekoak marrubi zaporezkoak
 150 g marrubi
 300 g bihi osoko gari-irin
 10 g gozogintza legamia
 Gatza
 1 tsp kanela-hauts
 1 tsp jengibre-hauts
Apaintzeko:
 100 g aranbeltz edo arangorri
Yields1 Serving
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Eta kapritxotxo bat hartzen badugu eta gure fruta-anoaz pastel batean gozatzen badugu? Baietz diogu! Aran eta marrubi pastel honekin otordua merezi bezala amaituko duzu. Galduko duzu?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Pastela prestatzeko: bol batean, arrautzak nahastuko ditugu oliba-olioarekin, marrubizko jogurt grekoarekin eta zehar zatitutako marrubiekin.

2

Nahasketa horren gainean, gari-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea bahetuko ditugu. Nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Orea oliba-olioarekin koipeztatuko molde batean isuriko dugu eta aran zatiekin apainduko dugu eta zirkunferentzia bat eratuko dugu.

4

190 ºC-tan labekatuko dugu 20-25 bat minutuz.

Ingredients

OSAGAIAK:
Pastela prestatzeko:
 2 arrautza
 150 g azukre beltz
 50 ml oliba-olio leun
 2 jogurt Kaiku Km0 grekoak marrubi zaporezkoak
 150 g marrubi
 300 g bihi osoko gari-irin
 10 g gozogintza legamia
 Gatza
 1 tsp kanela-hauts
 1 tsp jengibre-hauts
Apaintzeko:
 100 g aranbeltz edo arangorri

Directions

1

Pastela prestatzeko: bol batean, arrautzak nahastuko ditugu oliba-olioarekin, marrubizko jogurt grekoarekin eta zehar zatitutako marrubiekin.

2

Nahasketa horren gainean, gari-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea bahetuko ditugu. Nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Orea oliba-olioarekin koipeztatuko molde batean isuriko dugu eta aran zatiekin apainduko dugu eta zirkunferentzia bat eratuko dugu.

4

190 ºC-tan labekatuko dugu 20-25 bat minutuz.

Aran eta marrubi pastela