fbpx

 

 250 g txokolate beltz
 200 ml Kaiku Km0 Gurea esne oso
 Intxaurrak
 Koko birrindua
 Laranja birrindura
 Hurrak
 Mahaspasak
 Sesamo haziak
 125 g txokolate zuri
 Pistatxoak
 Marrubi/masusta gorri liofilizatua
 Lima birrindura
Yields4 Servings
Total Time25 mins

 

TweetSave
Rating

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Txokolate beltza urtu eta bi ataletan banatuko dugu. Atal baten gainean esne berotua gehitu eta homogeneizatu arte eragingo dugu. Bi txokolate nahasteak laberako paperaren gainean disko formarekin jarriko ditugu.

2

Txokolate beltzaren gainean intxaur osoak, koko birrindua eta laranja birrindura jarriko ditugu. Esne txokolatearen gainean hur osoak eta erdiak, mahaspasak eta sesamo haziak jarriko ditugu. Hori gorde egingo dugu.

3

Txokolate zuria urtu eta laberako paperaren gainean jarriko dugu, disko formarekin baita ere.

4

Txokolate zuriko diskoen gainean pistatxoak, marrubi liofilizatuak eta lima birrindura jarriko ditugu. Hoztuko dugu.

Ingredients

 250 g txokolate beltz
 200 ml Kaiku Km0 Gurea esne oso
 Intxaurrak
 Koko birrindua
 Laranja birrindura
 Hurrak
 Mahaspasak
 Sesamo haziak
 125 g txokolate zuri
 Pistatxoak
 Marrubi/masusta gorri liofilizatua
 Lima birrindura

Directions

1

Txokolate beltza urtu eta bi ataletan banatuko dugu. Atal baten gainean esne berotua gehitu eta homogeneizatu arte eragingo dugu. Bi txokolate nahasteak laberako paperaren gainean disko formarekin jarriko ditugu.

2

Txokolate beltzaren gainean intxaur osoak, koko birrindua eta laranja birrindura jarriko ditugu. Esne txokolatearen gainean hur osoak eta erdiak, mahaspasak eta sesamo haziak jarriko ditugu. Hori gorde egingo dugu.

3

Txokolate zuria urtu eta laberako paperaren gainean jarriko dugu, disko formarekin baita ere.

4

Txokolate zuriko diskoen gainean pistatxoak, marrubi liofilizatuak eta lima birrindura jarriko ditugu. Hoztuko dugu.

Askotariko txokolatezko snackak