CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Txokolate beltza urtu eta bi ataletan banatuko dugu. Atal baten gainean esne berotua gehitu eta homogeneizatu arte eragingo dugu. Bi txokolate nahasteak laberako paperaren gainean disko formarekin jarriko ditugu.
Txokolate beltzaren gainean intxaur osoak, koko birrindua eta laranja birrindura jarriko ditugu. Esne txokolatearen gainean hur osoak eta erdiak, mahaspasak eta sesamo haziak jarriko ditugu. Hori gorde egingo dugu.
Txokolate zuria urtu eta laberako paperaren gainean jarriko dugu, disko formarekin baita ere.
Txokolate zuriko diskoen gainean pistatxoak, marrubi liofilizatuak eta lima birrindura jarriko ditugu. Hoztuko dugu.
Ingredients
Directions
Txokolate beltza urtu eta bi ataletan banatuko dugu. Atal baten gainean esne berotua gehitu eta homogeneizatu arte eragingo dugu. Bi txokolate nahasteak laberako paperaren gainean disko formarekin jarriko ditugu.
Txokolate beltzaren gainean intxaur osoak, koko birrindua eta laranja birrindura jarriko ditugu. Esne txokolatearen gainean hur osoak eta erdiak, mahaspasak eta sesamo haziak jarriko ditugu. Hori gorde egingo dugu.
Txokolate zuria urtu eta laberako paperaren gainean jarriko dugu, disko formarekin baita ere.
Txokolate zuriko diskoen gainean pistatxoak, marrubi liofilizatuak eta lima birrindura jarriko ditugu. Hoztuko dugu.