fbpx
OSAGAIAK:
Crumblea prestatzeko:
 3 banana
 Oliba-olio leuna
 ½ limoi
 15 ml ron
 120 g espelta-irin
 70 g Kaiku gurin
 100 g azukre beltz
 80 g olo-malutak
 1 Koilarakada kanela-hauts
Jogurta prestatzeko:
 2 jogurt Kaiku Km0 banana zaporekoak
Materialak:
 Bi labe-molde borobil
Yields2 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Mmm... Crumble bat al da hori? Baiii! Banana crumble gozo-gozoa jogurtarekin! Zuntz asko eta ukitu goxoa duen errezeta honetaz goza ezazu, gainera zure organismorako mesedegarria dena

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Crumblea prestatzeko: bananak xerretan moztuko ditugu eta aurretik olioztatuko moldeetan jarriko ditugu. Limoi-ura eta rona isuriko ditugu. Geroko gordeko dugu.

2

Bol batean, espelta-irina kubotxotan moztutako gurinarekin, azukre-beltzarekin, olo-malutekin eta kanelarekin nahasketa homogeneoa lortu arte.

3

Aurreko nahasketa moldeetan isuriko dugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 30 minutuz.

4

Jogurta prestatzeko: bananazko jogurtak irabiatu eta boletan isuriko ditugu. Banana crumblearekin batera jarriko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Crumblea prestatzeko:
 3 banana
 Oliba-olio leuna
 ½ limoi
 15 ml ron
 120 g espelta-irin
 70 g Kaiku gurin
 100 g azukre beltz
 80 g olo-malutak
 1 Koilarakada kanela-hauts
Jogurta prestatzeko:
 2 jogurt Kaiku Km0 banana zaporekoak
Materialak:
 Bi labe-molde borobil

Directions

1

Crumblea prestatzeko: bananak xerretan moztuko ditugu eta aurretik olioztatuko moldeetan jarriko ditugu. Limoi-ura eta rona isuriko ditugu. Geroko gordeko dugu.

2

Bol batean, espelta-irina kubotxotan moztutako gurinarekin, azukre-beltzarekin, olo-malutekin eta kanelarekin nahasketa homogeneoa lortu arte.

3

Aurreko nahasketa moldeetan isuriko dugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 30 minutuz.

4

Jogurta prestatzeko: bananazko jogurtak irabiatu eta boletan isuriko ditugu. Banana crumblearekin batera jarriko dugu.

Banana eta jogurt crumblea