fbpx
OSAGAIAK:
 400 g taloetarako arto-irina
 500 ml ur
 Gatza
BARRURAKO:
 160 g desegiteko txokolate
 15 g arto-irin fina
  Fruitu gorriak
Yields10 Servings
Total Time1 hr 15 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ikasi nahi duzu taloa txokolatearekin prestatzen, goxo-goxoa? Oso postre erraza da prestatzen, eta ziur mundu guztiari gustatzen zaiola? Proba itzazu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

Taloetarako:
1

Arto-irina bol batean jarriko dugu sumendi bat balitz bezala, ura berotuko dugu irakin gabe eta irinera botako dugu. Gatza botako diogu eta nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Orea 100 bat g-ko bolatxoetan bananduko dugu, talo itxura emango diegu irin pixka bat duen taula batekin eta zartagin batean alde bakoitzeko 5-7 minutuz txigortuko ditugu su epelean.

Barruan sartzeko:
3

esnea berotu, txokolatea gehituko diogu eta desegingo dugu. Arto-irin fina esnetan urtuko dugu, txokolatean botako dugu eta loditu arte nahasiko dugu.

4

Taloak txokolatez nahierara beteko ditugu eta fruitu gorriekin batera jango ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 400 g taloetarako arto-irina
 500 ml ur
 Gatza
BARRURAKO:
 160 g desegiteko txokolate
 15 g arto-irin fina
  Fruitu gorriak

Directions

Taloetarako:
1

Arto-irina bol batean jarriko dugu sumendi bat balitz bezala, ura berotuko dugu irakin gabe eta irinera botako dugu. Gatza botako diogu eta nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Orea 100 bat g-ko bolatxoetan bananduko dugu, talo itxura emango diegu irin pixka bat duen taula batekin eta zartagin batean alde bakoitzeko 5-7 minutuz txigortuko ditugu su epelean.

Barruan sartzeko:
3

esnea berotu, txokolatea gehituko diogu eta desegingo dugu. Arto-irin fina esnetan urtuko dugu, txokolatean botako dugu eta loditu arte nahasiko dugu.

4

Taloak txokolatez nahierara beteko ditugu eta fruitu gorriekin batera jango ditugu.

Txokolatea duten Taloak