Ikasi nahi duzu taloa txokolatearekin prestatzen, goxo-goxoa? Oso postre erraza da prestatzen, eta ziur mundu guztiari gustatzen zaiola? Proba itzazu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Arto-irina bol batean jarriko dugu sumendi bat balitz bezala, ura berotuko dugu irakin gabe eta irinera botako dugu. Gatza botako diogu eta nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Orea 100 bat g-ko bolatxoetan bananduko dugu, talo itxura emango diegu irin pixka bat duen taula batekin eta zartagin batean alde bakoitzeko 5-7 minutuz txigortuko ditugu su epelean.
esnea berotu, txokolatea gehituko diogu eta desegingo dugu. Arto-irin fina esnetan urtuko dugu, txokolatean botako dugu eta loditu arte nahasiko dugu.
Taloak txokolatez nahierara beteko ditugu eta fruitu gorriekin batera jango ditugu.
Ingredients
Directions
Arto-irina bol batean jarriko dugu sumendi bat balitz bezala, ura berotuko dugu irakin gabe eta irinera botako dugu. Gatza botako diogu eta nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Orea 100 bat g-ko bolatxoetan bananduko dugu, talo itxura emango diegu irin pixka bat duen taula batekin eta zartagin batean alde bakoitzeko 5-7 minutuz txigortuko ditugu su epelean.
esnea berotu, txokolatea gehituko diogu eta desegingo dugu. Arto-irin fina esnetan urtuko dugu, txokolatean botako dugu eta loditu arte nahasiko dugu.
Taloak txokolatez nahierara beteko ditugu eta fruitu gorriekin batera jango ditugu.