Zapore-mokadutxo bat! Basa-fruitudun éclair hauek paregabeak dira gaur arratsaldean bertan has zaitezen prestatzen. Eta bihar bertan antola dezazun kafetxo bat adiskideekin! Eska daiteke gehiago? Aurkitu errezeta gure webgunean!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Éclairrak egiteko: esnea, gurina, azukrea eta gatza berotuko ditugu, irakin arte. Irina kolpetik gaineratuko diogu, eta bizkor-bizkor eragingo diogu mihi batekin, harik eta orea hormetatik askatu arte. Sutatik erretiratu eta girotzen utziko dugu.
Orearen tenperatura murriztu ondoren, arrautzak gaineratuko ditugu banan-banan, multzoan barneratu ahala. Aho kizkurra duen pastelgintzako mahuka batean ipiniko dugu, eta éclair luzexkak egingo ditugu, elkarren artean bereizita, laberatzeko papera duen azpil baten gainean. 20 minutuz laberatuko dugu, 190 ºC-tan.
Barrukoa eta apaingarria egiteko: katilu batean, gazta eta esne-gaina harrotuko ditugu. Jogurtak gaineratuko ditugu, eta barrurantz eraginez nahastuko dugu. Geroko gordeko dugu.
Éclairrak goiko aldetik ireki, basa-fruitudun jogurrezko moussearekin bete, eta birrindutako arbendol garrapiñatuekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Éclairrak egiteko: esnea, gurina, azukrea eta gatza berotuko ditugu, irakin arte. Irina kolpetik gaineratuko diogu, eta bizkor-bizkor eragingo diogu mihi batekin, harik eta orea hormetatik askatu arte. Sutatik erretiratu eta girotzen utziko dugu.
Orearen tenperatura murriztu ondoren, arrautzak gaineratuko ditugu banan-banan, multzoan barneratu ahala. Aho kizkurra duen pastelgintzako mahuka batean ipiniko dugu, eta éclair luzexkak egingo ditugu, elkarren artean bereizita, laberatzeko papera duen azpil baten gainean. 20 minutuz laberatuko dugu, 190 ºC-tan.
Barrukoa eta apaingarria egiteko: katilu batean, gazta eta esne-gaina harrotuko ditugu. Jogurtak gaineratuko ditugu, eta barrurantz eraginez nahastuko dugu. Geroko gordeko dugu.
Éclairrak goiko aldetik ireki, basa-fruitudun jogurrezko moussearekin bete, eta birrindutako arbendol garrapiñatuekin apainduko ditugu.