fbpx
OSAGAIAK:
Poloak egiteko:
 150 ml almendrazko edari
 10 g kafe-hondar (aprobetxatzeko produktua)
 3 Kaiku Bifi Km0 jogurt gaingabetu, naturalak
 20 g ezti
Apaintzeko:
 Esne kondentsatua.
 Pistatxoak
Materialak:
 Poloak egiteko moldeak.
 Poloak egiteko burruntziak.
Yields6 Servings
Total Time3 hrs 25 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

A zer beroa! Zerbait freskoa litzateke ona, ezta? Igaro argazkiz argazki, ikusteko zer-nola freskatzen garen gu. Zaporez betetako errezeta samur batekin! Jogurt eta kafezko polo goxo-goxoak. Animatu prestatzera, gure webgunean topatuko dituzun argibideei urratsez urrats jarraituz, eta freskatu gurekin!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Poloak egiteko: almendrazko edaria ontzi batean isuriko dugu, eta kafe-hondarrak gehituko ditugu. Ketan hasi arte berotuko dugu, sutatik erretiratu eta iragazi egingo dugu.

2

Ontzi zabal batean, aurreko nahasketa Bifi jogurt natural gaingabetuekin eta eztiarekin batuko dugu. Osagaiak batu arte nahastuko dugu.

3

Aurreko multzoa poloak egiteko moldeetan ipiniko dugu. Burruntziak ipini eta hiru orduz izoztuko dugu.

4

Apaingarria egiteko: denbora hori igaro ostean, poloak apainduko ditugu esne kondentsatuz eta pistatxo birrinduz.

Ingredients

OSAGAIAK:
Poloak egiteko:
 150 ml almendrazko edari
 10 g kafe-hondar (aprobetxatzeko produktua)
 3 Kaiku Bifi Km0 jogurt gaingabetu, naturalak
 20 g ezti
Apaintzeko:
 Esne kondentsatua.
 Pistatxoak
Materialak:
 Poloak egiteko moldeak.
 Poloak egiteko burruntziak.

Directions

1

Poloak egiteko: almendrazko edaria ontzi batean isuriko dugu, eta kafe-hondarrak gehituko ditugu. Ketan hasi arte berotuko dugu, sutatik erretiratu eta iragazi egingo dugu.

2

Ontzi zabal batean, aurreko nahasketa Bifi jogurt natural gaingabetuekin eta eztiarekin batuko dugu. Osagaiak batu arte nahastuko dugu.

3

Aurreko multzoa poloak egiteko moldeetan ipiniko dugu. Burruntziak ipini eta hiru orduz izoztuko dugu.

4

Apaingarria egiteko: denbora hori igaro ostean, poloak apainduko ditugu esne kondentsatuz eta pistatxo birrinduz.

Jogurt eta kafezko poloak
Hurrengo artikulua