A zer beroa! Zerbait freskoa litzateke ona, ezta? Igaro argazkiz argazki, ikusteko zer-nola freskatzen garen gu. Zaporez betetako errezeta samur batekin! Jogurt eta kafezko polo goxo-goxoak. Animatu prestatzera, gure webgunean topatuko dituzun argibideei urratsez urrats jarraituz, eta freskatu gurekin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Poloak egiteko: almendrazko edaria ontzi batean isuriko dugu, eta kafe-hondarrak gehituko ditugu. Ketan hasi arte berotuko dugu, sutatik erretiratu eta iragazi egingo dugu.
Ontzi zabal batean, aurreko nahasketa Bifi jogurt natural gaingabetuekin eta eztiarekin batuko dugu. Osagaiak batu arte nahastuko dugu.
Aurreko multzoa poloak egiteko moldeetan ipiniko dugu. Burruntziak ipini eta hiru orduz izoztuko dugu.
Apaingarria egiteko: denbora hori igaro ostean, poloak apainduko ditugu esne kondentsatuz eta pistatxo birrinduz.
Ingredients
Directions
Poloak egiteko: almendrazko edaria ontzi batean isuriko dugu, eta kafe-hondarrak gehituko ditugu. Ketan hasi arte berotuko dugu, sutatik erretiratu eta iragazi egingo dugu.
Ontzi zabal batean, aurreko nahasketa Bifi jogurt natural gaingabetuekin eta eztiarekin batuko dugu. Osagaiak batu arte nahastuko dugu.
Aurreko multzoa poloak egiteko moldeetan ipiniko dugu. Burruntziak ipini eta hiru orduz izoztuko dugu.
Apaingarria egiteko: denbora hori igaro ostean, poloak apainduko ditugu esne kondentsatuz eta pistatxo birrinduz.