Gaur errezeta berezia eta benetan harroa dakarzugu. Batatazko eta hurrezko bizkotxo hau gustuko izango duzu benetan! Aukera osasuntsua eta goxoa postre edo gosari gisa hartzeko.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Batata zuritu eta zatitxotan moztuko dugu, ondoren labekatzeko papera duen erretilu batean jarriko dugu. 190 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz, birrindu eta geroko gordeko dugu.
Azukre beltza eta arrautzak harrotuko ditugu bolumena bikoiztu arte. Oliba-olioa eta Gurea esnea gehitu eta nahastuko dugu.
Irin nahasketa, gozogintza-legamia eta jengibre hautsa bahetuko ditugu nahasketan. Hurrak eta gordetako batata gehituko ditugu ere.
Berriro nahastuko dugu eta aurrez aurretik oliba-olioarekin koipeztatutako molde batean isuriko dugu nahasketa. 190 ºC-tan labekatuko dugu ordubete, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.
Ingredients
Directions
Batata zuritu eta zatitxotan moztuko dugu, ondoren labekatzeko papera duen erretilu batean jarriko dugu. 190 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz, birrindu eta geroko gordeko dugu.
Azukre beltza eta arrautzak harrotuko ditugu bolumena bikoiztu arte. Oliba-olioa eta Gurea esnea gehitu eta nahastuko dugu.
Irin nahasketa, gozogintza-legamia eta jengibre hautsa bahetuko ditugu nahasketan. Hurrak eta gordetako batata gehituko ditugu ere.
Berriro nahastuko dugu eta aurrez aurretik oliba-olioarekin koipeztatutako molde batean isuriko dugu nahasketa. 190 ºC-tan labekatuko dugu ordubete, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.