Osagaiak beldurrik gabe nahasten dituen plater nagusi batek beti du arrakasta!
Pasta, gazta eta oilaskoa, hutsezinekoa eta... di-da batean!
NOLA PRESTATU ERREZETA HAU URRATSEZ URRATS
Pasta al dente egosi, ura kendu eta geroko gordeko dugu.
Zartagin batean gurina urtu, irina gehitu eta homogeneizatu arte eragingo dugu. Suan jarriko dugu gorritu arte eta, eragiteari utzi barik, esne-gaina, esnea eta nahi beste espezia botako ditugu.
Su ertainean izango dugu irakin arte eta 5 minutuz eragingo dugu loditu arte. Gazta birrindua gehitu eta urtu arte nahastuko dugu.
Laberako erretilu batean pasta, oilasko kozinatu eta papurtua, hirugihar frijitua zati txikietan, jalapeño txikitua eta gazta saltsa jarriko ditugu. Eragin eta 200ºC-tan labekatuko dugu 5-10 minutuz.
Ingredients
Directions
Pasta al dente egosi, ura kendu eta geroko gordeko dugu.
Zartagin batean gurina urtu, irina gehitu eta homogeneizatu arte eragingo dugu. Suan jarriko dugu gorritu arte eta, eragiteari utzi barik, esne-gaina, esnea eta nahi beste espezia botako ditugu.
Su ertainean izango dugu irakin arte eta 5 minutuz eragingo dugu loditu arte. Gazta birrindua gehitu eta urtu arte nahastuko dugu.
Laberako erretilu batean pasta, oilasko kozinatu eta papurtua, hirugihar frijitua zati txikietan, jalapeño txikitua eta gazta saltsa jarriko ditugu. Eragin eta 200ºC-tan labekatuko dugu 5-10 minutuz.