fbpx

 

Orea prestatzeko:
 4 arrautza
 80 g arto-irin
 80 g azukre
 Koilarakadatxo 1 banilla-estraktu
 50 g glas azukre
 Ezti koilarada 1
Txokolatezko ganache barrubetea prestatzeko:
 50 g harrotzeko esne-gain
 280 g txokolate beltz erdimingots
Yields4 Servings
Total Time30 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Kalitatezko produktu benetan zaporetsuak gozogintzan krema klasikoena prestatzeko, ganachea. Txokolatezko krema gozo-gozo hori prestatzeko, esne onena erabiliko dugu, Gurea Kaiku Km0 ese freskoa. Kremak gure esne-gainekin eta esneekin egiten saiatu zara? Esaguzu zein den zure gustukoena!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Orea prestatzeko, arrautzak, azukrea eta banilla-estraktua irabiatuko ditugu ontzi zabal batean nahasketa zuritu eta bikoiztu arte. Irin-bahetua gehitu eta leunki nahastuko dugu osagai guztiak barneratu arte.

2

Orea labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu eta gainazala leunduko dugu mahuka batekin. Aurretik 180 ºC-tan berotutako labean labekatuko dugu 10 minutuz, gainazala urre kolorea izan arte.

3

Labe-paperezko xafla bat kokatuko dugu mahaiaren gainean eta glas azukrea hautseztatuko dugu. Bizkotxo beroa irauliko dugu eta labe-papera kenduko diogu.

4

Barrubetea prestatzeko, esnea eta esne-gaina berotuko ditugu lehenengo irakinaldian harrotzeko. Sutik kendu eta txikitutako txokolatearen gainean isuriko dugu. Mihi batekin barneratu eta amaitzeko gurina gehituko dugu giro-tenperaturan. Txokolatezko ganachea orearen gainean zabalduko dugu eta biribilkatuko dugu. Hozten utzi eta glas azukrearekin hautseztatuko dugu.

Elabora las recetas de Kaiku Km0 estés donde estés. Los productos de Kaiku llegan a cualquier punto de la península, entra en nuestra tienda online y disfruta de tus recetas con productos Km0 de la mejor calidad.

 

Ingredients

Orea prestatzeko:
 4 arrautza
 80 g arto-irin
 80 g azukre
 Koilarakadatxo 1 banilla-estraktu
 50 g glas azukre
 Ezti koilarada 1
Txokolatezko ganache barrubetea prestatzeko:
 50 g harrotzeko esne-gain
 280 g txokolate beltz erdimingots

Directions

1

Orea prestatzeko, arrautzak, azukrea eta banilla-estraktua irabiatuko ditugu ontzi zabal batean nahasketa zuritu eta bikoiztu arte. Irin-bahetua gehitu eta leunki nahastuko dugu osagai guztiak barneratu arte.

2

Orea labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu eta gainazala leunduko dugu mahuka batekin. Aurretik 180 ºC-tan berotutako labean labekatuko dugu 10 minutuz, gainazala urre kolorea izan arte.

3

Labe-paperezko xafla bat kokatuko dugu mahaiaren gainean eta glas azukrea hautseztatuko dugu. Bizkotxo beroa irauliko dugu eta labe-papera kenduko diogu.

4

Barrubetea prestatzeko, esnea eta esne-gaina berotuko ditugu lehenengo irakinaldian harrotzeko. Sutik kendu eta txikitutako txokolatearen gainean isuriko dugu. Mihi batekin barneratu eta amaitzeko gurina gehituko dugu giro-tenperaturan. Txokolatezko ganachea orearen gainean zabalduko dugu eta biribilkatuko dugu. Hozten utzi eta glas azukrearekin hautseztatuko dugu.

Txokolatezko besoa ganatxearekin