Kalitatezko produktu benetan zaporetsuak gozogintzan krema klasikoena prestatzeko, ganachea. Txokolatezko krema gozo-gozo hori prestatzeko, esne onena erabiliko dugu, Gurea Kaiku Km0 ese freskoa. Kremak gure esne-gainekin eta esneekin egiten saiatu zara? Esaguzu zein den zure gustukoena! CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO Orea prestatzeko, arrautzak, azukrea eta banilla-estraktua irabiatuko ditugu ontzi zabal batean nahasketa zuritu eta bikoiztu arte. Irin-bahetua gehitu eta leunki nahastuko dugu osagai guztiak barneratu arte. Orea labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu eta gainazala leunduko dugu mahuka batekin. Aurretik 180 ºC-tan berotutako labean labekatuko dugu 10 minutuz, gainazala urre kolorea izan arte. Labe-paperezko xafla bat kokatuko dugu mahaiaren gainean eta glas azukrea hautseztatuko dugu. Bizkotxo beroa irauliko dugu eta labe-papera kenduko diogu. Barrubetea prestatzeko, esnea eta esne-gaina berotuko ditugu lehenengo irakinaldian harrotzeko. Sutik kendu eta txikitutako txokolatearen gainean isuriko dugu. Mihi batekin barneratu eta amaitzeko gurina gehituko dugu giro-tenperaturan. Txokolatezko ganachea orearen gainean zabalduko dugu eta biribilkatuko dugu. Hozten utzi eta glas azukrearekin hautseztatuko dugu.
Elabora las recetas de Kaiku Km0 estés donde estés. Los productos de Kaiku llegan a cualquier punto de la península, entra en nuestra tienda online y disfruta de tus recetas con productos Km0 de la mejor calidad.
Ingredients
Directions
Orea prestatzeko, arrautzak, azukrea eta banilla-estraktua irabiatuko ditugu ontzi zabal batean nahasketa zuritu eta bikoiztu arte. Irin-bahetua gehitu eta leunki nahastuko dugu osagai guztiak barneratu arte.
Orea labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu eta gainazala leunduko dugu mahuka batekin. Aurretik 180 ºC-tan berotutako labean labekatuko dugu 10 minutuz, gainazala urre kolorea izan arte.
Labe-paperezko xafla bat kokatuko dugu mahaiaren gainean eta glas azukrea hautseztatuko dugu. Bizkotxo beroa irauliko dugu eta labe-papera kenduko diogu.
Barrubetea prestatzeko, esnea eta esne-gaina berotuko ditugu lehenengo irakinaldian harrotzeko. Sutik kendu eta txikitutako txokolatearen gainean isuriko dugu. Mihi batekin barneratu eta amaitzeko gurina gehituko dugu giro-tenperaturan. Txokolatezko ganachea orearen gainean zabalduko dugu eta biribilkatuko dugu. Hozten utzi eta glas azukrearekin hautseztatuko dugu.