fbpx

 4 arrautza-gorringoak
 50 g azucrea
 100 ml laranja-zukua
 Laranja-ralladura
 50 g txokolatezko txipak
 100 g txokolate erdi-mingotsa
 1 gelatina
Yields4 Servings
Total Time30 mins

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Postreak familiako edozein janariren ginga dira. Gozoak aldarte onean jartzen gaituelako ote? Irribarre pixka bat ez galtzea nahi dugunez, laranja eta txokolatezko mousse zoragarri hau ekarriko dizuegu. Prestatzen oso erraza den postre bat eta, batez ere, postre bat gozogileentzat zein gutxirekin elkartzen direnentzat.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Laranja zukua azukrearen erdiarekin, esne kremarekin eta laranja baten arraildurarekin irakin genuen.

2

Gainerako azukrea arrautza-gorringoekin nahastu eta aurreko prestaketari gehituko diogu. Maria bainuan kozinatzen dugu prestaketa lodi geratu arte, irakin puntura iritsi gabe.

3

Gelatina hidratatua eta xukatua gehituko ditugu. Hozten uzten dugu giro-tenperaturan. Moussearen heren bati txokolate xehatua gehitu eta nahastu egingo dugu.

4

Moussea edalontzietan jartzen dugu, lehenik txokolatezkoa eta gainetik laranjazkoa. Hozkailura eramango dugu 3 orduz. Kendu eta apaindu egin genituen esnegain pilotu batekin eta txokolatezko txipekin. Laranja-xerra erantsiko diogu.

Elabora las recetas de Kaiku Km0 estés donde estés. Los productos de Kaiku llegan a cualquier punto de la península, entra en nuestra tienda online y disfruta de tus recetas con productos Km0 de la mejor calidad.

Ingredients

 4 arrautza-gorringoak
 50 g azucrea
 100 ml laranja-zukua
 Laranja-ralladura
 50 g txokolatezko txipak
 100 g txokolate erdi-mingotsa
 1 gelatina

Directions

1

Laranja zukua azukrearen erdiarekin, esne kremarekin eta laranja baten arraildurarekin irakin genuen.

2

Gainerako azukrea arrautza-gorringoekin nahastu eta aurreko prestaketari gehituko diogu. Maria bainuan kozinatzen dugu prestaketa lodi geratu arte, irakin puntura iritsi gabe.

3

Gelatina hidratatua eta xukatua gehituko ditugu. Hozten uzten dugu giro-tenperaturan. Moussearen heren bati txokolate xehatua gehitu eta nahastu egingo dugu.

4

Moussea edalontzietan jartzen dugu, lehenik txokolatezkoa eta gainetik laranjazkoa. Hozkailura eramango dugu 3 orduz. Kendu eta apaindu egin genituen esnegain pilotu batekin eta txokolatezko txipekin. Laranja-xerra erantsiko diogu.

Laranja-moussea txokolatearekin