fbpx
Pastel-krema prestatzeko:
 125 g azukre
 6 gorringo
 40 g arto-almidoi
 Koilarakadatxo 1 banilla-esentzia
Oinarria egiteko:
Apaintzeko:
 200 g fruitu gorri 200
 50 g glas azukre
 Menda hostoak
Yields4 Servings
Total Time1 hr
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Postre elegante eta Km0-koa, zu bezalako jende elegante eta... Km0-koa.
Ematen diozun izen ematen diozula, espero dugu bere testura kurruskaria eta
kremaren leuntasuna zure ahosabaira heltzea hostorearen eta pastel-kremaren
intentsitate osoarekin.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esnea irakin-puntura arte eramango dugu azukre erdiarekin. Beste katilu batean, gorringoak, azukrea eta arto-almidoia irabiatuko ditugu. Esne irakitean gorringoen nahasketa eta banilla-esentzia gehituko ditugu, loditu arte sukaldatuko dugu. Sutik kendu, film gardenarekin estali eta hozkailuan sartuko dugu.

2

Labea 200 ºC-tan berotuko dugu. Erretilu bat labe-paperarekin estaliko dugu. Hostore orria zabalduko dugu eta tamaina bereko laukitan zatituko dugu.

3

Hostore orriak erretiluan kokatuko ditugu euren artean bereizita eta sardexka batekin ziztatuko ditugu. Labekatuko ditugu gorritu arte. Labetik atera eta hozten utziko ditugu.

4

Hostopila muntatzeko, mahuka bat kremaz beteko dugu eta hostorearen gainean kremazko malutak egingo ditugu, birritan egingo dugu prozesu hori. Amaitzeko, azken hostore orrian jarriko dugu eta pastel-kremazko malutekin, fruitu gorriekin eta mendarekin apainduko dugu.

Ingredients

Pastel-krema prestatzeko:
 125 g azukre
 6 gorringo
 40 g arto-almidoi
 Koilarakadatxo 1 banilla-esentzia
Oinarria egiteko:
Apaintzeko:
 200 g fruitu gorri 200
 50 g glas azukre
 Menda hostoak

Directions

1

Esnea irakin-puntura arte eramango dugu azukre erdiarekin. Beste katilu batean, gorringoak, azukrea eta arto-almidoia irabiatuko ditugu. Esne irakitean gorringoen nahasketa eta banilla-esentzia gehituko ditugu, loditu arte sukaldatuko dugu. Sutik kendu, film gardenarekin estali eta hozkailuan sartuko dugu.

2

Labea 200 ºC-tan berotuko dugu. Erretilu bat labe-paperarekin estaliko dugu. Hostore orria zabalduko dugu eta tamaina bereko laukitan zatituko dugu.

3

Hostore orriak erretiluan kokatuko ditugu euren artean bereizita eta sardexka batekin ziztatuko ditugu. Labekatuko ditugu gorritu arte. Labetik atera eta hozten utziko ditugu.

4

Hostopila muntatzeko, mahuka bat kremaz beteko dugu eta hostorearen gainean kremazko malutak egingo ditugu, birritan egingo dugu prozesu hori. Amaitzeko, azken hostore orrian jarriko dugu eta pastel-kremazko malutekin, fruitu gorriekin eta mendarekin apainduko dugu.

Pastel kremazko hostopila