Postre elegante eta Km0-koa, zu bezalako jende elegante eta... Km0-koa.
Ematen diozun izen ematen diozula, espero dugu bere testura kurruskaria eta
kremaren leuntasuna zure ahosabaira heltzea hostorearen eta pastel-kremaren
intentsitate osoarekin.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Esnea irakin-puntura arte eramango dugu azukre erdiarekin. Beste katilu batean, gorringoak, azukrea eta arto-almidoia irabiatuko ditugu. Esne irakitean gorringoen nahasketa eta banilla-esentzia gehituko ditugu, loditu arte sukaldatuko dugu. Sutik kendu, film gardenarekin estali eta hozkailuan sartuko dugu.
Labea 200 ºC-tan berotuko dugu. Erretilu bat labe-paperarekin estaliko dugu. Hostore orria zabalduko dugu eta tamaina bereko laukitan zatituko dugu.
Hostore orriak erretiluan kokatuko ditugu euren artean bereizita eta sardexka batekin ziztatuko ditugu. Labekatuko ditugu gorritu arte. Labetik atera eta hozten utziko ditugu.
Hostopila muntatzeko, mahuka bat kremaz beteko dugu eta hostorearen gainean kremazko malutak egingo ditugu, birritan egingo dugu prozesu hori. Amaitzeko, azken hostore orrian jarriko dugu eta pastel-kremazko malutekin, fruitu gorriekin eta mendarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Esnea irakin-puntura arte eramango dugu azukre erdiarekin. Beste katilu batean, gorringoak, azukrea eta arto-almidoia irabiatuko ditugu. Esne irakitean gorringoen nahasketa eta banilla-esentzia gehituko ditugu, loditu arte sukaldatuko dugu. Sutik kendu, film gardenarekin estali eta hozkailuan sartuko dugu.
Labea 200 ºC-tan berotuko dugu. Erretilu bat labe-paperarekin estaliko dugu. Hostore orria zabalduko dugu eta tamaina bereko laukitan zatituko dugu.
Hostore orriak erretiluan kokatuko ditugu euren artean bereizita eta sardexka batekin ziztatuko ditugu. Labekatuko ditugu gorritu arte. Labetik atera eta hozten utziko ditugu.
Hostopila muntatzeko, mahuka bat kremaz beteko dugu eta hostorearen gainean kremazko malutak egingo ditugu, birritan egingo dugu prozesu hori. Amaitzeko, azken hostore orrian jarriko dugu eta pastel-kremazko malutekin, fruitu gorriekin eta mendarekin apainduko dugu.