fbpx
OSAGAIAK:
Torradak egiteko:
 800 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetu
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 1 kanela-zotz
 100 g azukre
 1 brioche ogi
 3 arrautza
 Oliba-olio leuna
Apaintzeko:
 Glas azukrea
 Kanela ehoa
Yields12 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Torradak, bai gozoak! Gure gastronomiako postre arrakastatsuenetakoa, urtetan zehar mantendu den gozoki benetan zaharra da eta. Animatu eta ezagutu nola prestatzen diren, erraza benetan!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Ontzi batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu, azukrearekin eta kanelarekin, irakin arte. Hozten utziko dugu 5 minutuz.

2

Bien bitartean, ogia xerratan egin eta azpil sakon batean ipiniko dugu.

3

Kanela-zotza erretiratu, eta edukia nahastuko dugu irabiatutako arrautzekin. Ebakitako ogiaren gainean isuri, eta 5 minutuz utziko dugu. Brioche-zatiei buelta eman, eta beste 5 minutuz utziko dugu.

4

Zartagin batean frijituko ditugu, oliba-olio berotan, eta azpil batean utziko, paper xurgatzaileak soberan den olioa har dezan. Xukatu ostean, apaindu egingo ditugu, glas azukrea eta kanela hautseztatuta.

Ingredients

OSAGAIAK:
Torradak egiteko:
 800 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetu
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 1 kanela-zotz
 100 g azukre
 1 brioche ogi
 3 arrautza
 Oliba-olio leuna
Apaintzeko:
 Glas azukrea
 Kanela ehoa

Directions

1

Ontzi batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu, azukrearekin eta kanelarekin, irakin arte. Hozten utziko dugu 5 minutuz.

2

Bien bitartean, ogia xerratan egin eta azpil sakon batean ipiniko dugu.

3

Kanela-zotza erretiratu, eta edukia nahastuko dugu irabiatutako arrautzekin. Ebakitako ogiaren gainean isuri, eta 5 minutuz utziko dugu. Brioche-zatiei buelta eman, eta beste 5 minutuz utziko dugu.

4

Zartagin batean frijituko ditugu, oliba-olio berotan, eta azpil batean utziko, paper xurgatzaileak soberan den olioa har dezan. Xukatu ostean, apaindu egingo ditugu, glas azukrea eta kanela hautseztatuta.

Brioche-torradak