Torradak, bai gozoak! Gure gastronomiako postre arrakastatsuenetakoa, urtetan zehar mantendu den gozoki benetan zaharra da eta. Animatu eta ezagutu nola prestatzen diren, erraza benetan!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Ontzi batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu, azukrearekin eta kanelarekin, irakin arte. Hozten utziko dugu 5 minutuz.
Bien bitartean, ogia xerratan egin eta azpil sakon batean ipiniko dugu.
Kanela-zotza erretiratu, eta edukia nahastuko dugu irabiatutako arrautzekin. Ebakitako ogiaren gainean isuri, eta 5 minutuz utziko dugu. Brioche-zatiei buelta eman, eta beste 5 minutuz utziko dugu.
Zartagin batean frijituko ditugu, oliba-olio berotan, eta azpil batean utziko, paper xurgatzaileak soberan den olioa har dezan. Xukatu ostean, apaindu egingo ditugu, glas azukrea eta kanela hautseztatuta.
Ingredients
Directions
Ontzi batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu, azukrearekin eta kanelarekin, irakin arte. Hozten utziko dugu 5 minutuz.
Bien bitartean, ogia xerratan egin eta azpil sakon batean ipiniko dugu.
Kanela-zotza erretiratu, eta edukia nahastuko dugu irabiatutako arrautzekin. Ebakitako ogiaren gainean isuri, eta 5 minutuz utziko dugu. Brioche-zatiei buelta eman, eta beste 5 minutuz utziko dugu.
Zartagin batean frijituko ditugu, oliba-olio berotan, eta azpil batean utziko, paper xurgatzaileak soberan den olioa har dezan. Xukatu ostean, apaindu egingo ditugu, glas azukrea eta kanela hautseztatuta.