fbpx
OSAGAIAK:
Betegarria egiteko:
 1 banilla-leka
 500 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetua
 3 arrautza-gorringo
 35 g artirin fin
 70 g azukre
Pantxineta egiteko:
 2 hostore-lamina
 1 arrautza
 Almendra laminatuak
 Glas azukrea
Materialak:
 Pastelgintzako mahuka
 Molde metaliko zirkularra
Yields5 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gaur, gure lurraldeko errezeta tradizional bat eskaintzen dizugu zure etxean prestatu ahal izateko. Kaiku Km0-rekin etxeko Pantxineta kremaz beteta prestatu nahi al duzu?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Betegarriarekin hasiko gara. Banilla erditik ireki, eta, labana batekin, haziak kenduko ditugu. Ontzi batean esnearekin ipini, eta irakin egingo dugu.

2

Beste ontzi batean, gorringoak, azukrea eta artirina nahastuko ditugu, eta esne beroa botako dugu guztia nahasteko. Berriro ere aurreko ontzira botako dugu guztia. Loditu artean berotuko dugu, eta pastelgintzako mahuka batean hotzean gordetzen utzi.

3

Pantxineta prestatzeko: Molde zirkular baten laguntzarekin, hostopil-lamina bat ebakiko dugu eta pastel-kremaz beteko. Beste lamina ebaki eta pantxinetak itxiko ditugu.

4

Sardexka batekin ertzak zapaldu, arrautza irabiatuz igurtzi eta laminatan egindako almendrak botako ditugu gainetik. Labean sartuko dugu, 180 ºC-tan eta 20 minutuz, eta glas azukrearekin apainduko.

Ingredients

OSAGAIAK:
Betegarria egiteko:
 1 banilla-leka
 500 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetua
 3 arrautza-gorringo
 35 g artirin fin
 70 g azukre
Pantxineta egiteko:
 2 hostore-lamina
 1 arrautza
 Almendra laminatuak
 Glas azukrea
Materialak:
 Pastelgintzako mahuka
 Molde metaliko zirkularra

Directions

1

Betegarriarekin hasiko gara. Banilla erditik ireki, eta, labana batekin, haziak kenduko ditugu. Ontzi batean esnearekin ipini, eta irakin egingo dugu.

2

Beste ontzi batean, gorringoak, azukrea eta artirina nahastuko ditugu, eta esne beroa botako dugu guztia nahasteko. Berriro ere aurreko ontzira botako dugu guztia. Loditu artean berotuko dugu, eta pastelgintzako mahuka batean hotzean gordetzen utzi.

3

Pantxineta prestatzeko: Molde zirkular baten laguntzarekin, hostopil-lamina bat ebakiko dugu eta pastel-kremaz beteko. Beste lamina ebaki eta pantxinetak itxiko ditugu.

4

Sardexka batekin ertzak zapaldu, arrautza irabiatuz igurtzi eta laminatan egindako almendrak botako ditugu gainetik. Labean sartuko dugu, 180 ºC-tan eta 20 minutuz, eta glas azukrearekin apainduko.

Etxeko pantxineta, kremaz beteta