Gaur, gure lurraldeko errezeta tradizional bat eskaintzen dizugu zure etxean prestatu ahal izateko. Kaiku Km0-rekin etxeko Pantxineta kremaz beteta prestatu nahi al duzu?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Betegarriarekin hasiko gara. Banilla erditik ireki, eta, labana batekin, haziak kenduko ditugu. Ontzi batean esnearekin ipini, eta irakin egingo dugu.
Beste ontzi batean, gorringoak, azukrea eta artirina nahastuko ditugu, eta esne beroa botako dugu guztia nahasteko. Berriro ere aurreko ontzira botako dugu guztia. Loditu artean berotuko dugu, eta pastelgintzako mahuka batean hotzean gordetzen utzi.
Pantxineta prestatzeko: Molde zirkular baten laguntzarekin, hostopil-lamina bat ebakiko dugu eta pastel-kremaz beteko. Beste lamina ebaki eta pantxinetak itxiko ditugu.
Sardexka batekin ertzak zapaldu, arrautza irabiatuz igurtzi eta laminatan egindako almendrak botako ditugu gainetik. Labean sartuko dugu, 180 ºC-tan eta 20 minutuz, eta glas azukrearekin apainduko.
Ingredients
Directions
Betegarriarekin hasiko gara. Banilla erditik ireki, eta, labana batekin, haziak kenduko ditugu. Ontzi batean esnearekin ipini, eta irakin egingo dugu.
Beste ontzi batean, gorringoak, azukrea eta artirina nahastuko ditugu, eta esne beroa botako dugu guztia nahasteko. Berriro ere aurreko ontzira botako dugu guztia. Loditu artean berotuko dugu, eta pastelgintzako mahuka batean hotzean gordetzen utzi.
Pantxineta prestatzeko: Molde zirkular baten laguntzarekin, hostopil-lamina bat ebakiko dugu eta pastel-kremaz beteko. Beste lamina ebaki eta pantxinetak itxiko ditugu.
Sardexka batekin ertzak zapaldu, arrautza irabiatuz igurtzi eta laminatan egindako almendrak botako ditugu gainetik. Labean sartuko dugu, 180 ºC-tan eta 20 minutuz, eta glas azukrearekin apainduko.