Betiko entsaladillaz goza ezazu baina ukitu berezi batekin! Zein? Jogurt naturalezko saltsa! Harrituko zaituela zin egiten dugu.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Entsaladilla prestatzeko: nahiko ur duen lapiko batean, patatak eta azenario zurituak eta kubotxotan zatituak egosiko ditugu 15 bat minutuz. Ondoren, bol batean jarriko ditugu,
Kubotxotan zatitutako piperrak, kontserbako hegaluzea gehitu eta osagai guztiekin nahastuko ditugu.
Saltsa prestatzeko: oinarrizko jogurtak irabiatu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu. Sagar-ozpina ere gehituko dugu, gatza eta piperra jarriko ditugu eta berriz nahastuko dugu. Entsaladilla gustukoen dugun platerean zerbitzatuko dugu.
Apaintzeko: gorringoak eta zuringoak bol batean elkartuko ditugu eta irabiatuko ditugu. Nahaski bat egingo dugu oliba-olioa duen zartagin batean eta entsaladillaren gainean jarriko dugu. Perrexil fresko txikituarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Entsaladilla prestatzeko: nahiko ur duen lapiko batean, patatak eta azenario zurituak eta kubotxotan zatituak egosiko ditugu 15 bat minutuz. Ondoren, bol batean jarriko ditugu,
Kubotxotan zatitutako piperrak, kontserbako hegaluzea gehitu eta osagai guztiekin nahastuko ditugu.
Saltsa prestatzeko: oinarrizko jogurtak irabiatu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu. Sagar-ozpina ere gehituko dugu, gatza eta piperra jarriko ditugu eta berriz nahastuko dugu. Entsaladilla gustukoen dugun platerean zerbitzatuko dugu.
Apaintzeko: gorringoak eta zuringoak bol batean elkartuko ditugu eta irabiatuko ditugu. Nahaski bat egingo dugu oliba-olioa duen zartagin batean eta entsaladillaren gainean jarriko dugu. Perrexil fresko txikituarekin apainduko dugu.