fbpx
OSAGAIAK:
Moussea prestatzeko:
 200 ml Kaiku Km0 esne oso
 250 g txokolate beltz
 1 tsp banilla-estraktu
 3 jogurt Greko natural Kaiku Km0
 Txokolate beltzezko txirbilak
Apaintzeko:
 2 arrautza
 150 g azukre
 Txokolate beltza
Yields4 Servings
Total Time1 hr 45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Jogurt grekoaren krematasunaren eta txokolate beltzaren testura kurruskariaren arteko konbinazioak liluratzen gaitu! Horregatik mousse hau gure plater gustukoenetako bat bihurtu da

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Moussea prestatzeko: kazo batean, esnea kea erion arte berotuko dugu eta txokolate beltza eta banilla-estraktua gehituko ditugu. Nahastuko dugu txokolatea urtu arte.

2

Beste bol batean, jogurt grekoak irabiatuko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu, pixkanaka-pixkanaka, mihi batez lagunduta guztiz barneratu arte.

3

Txokolate-txirbilak gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu. Gustukoen ditugun ontzietan jarriko dugu moussea eta hozten utziko dugu ordubetez gutxi gorabehera.

4

Apaintzeko: gorringoak eta zuringoak bananduko ditugu, azken horiek azukrearekin harrotuko ditugu merengea eratu arte. Merenge koilarakada bat moussen gainean jarriko dugu eta txokolate beltz birrinduarekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Moussea prestatzeko:
 200 ml Kaiku Km0 esne oso
 250 g txokolate beltz
 1 tsp banilla-estraktu
 3 jogurt Greko natural Kaiku Km0
 Txokolate beltzezko txirbilak
Apaintzeko:
 2 arrautza
 150 g azukre
 Txokolate beltza

Directions

1

Moussea prestatzeko: kazo batean, esnea kea erion arte berotuko dugu eta txokolate beltza eta banilla-estraktua gehituko ditugu. Nahastuko dugu txokolatea urtu arte.

2

Beste bol batean, jogurt grekoak irabiatuko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu, pixkanaka-pixkanaka, mihi batez lagunduta guztiz barneratu arte.

3

Txokolate-txirbilak gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu. Gustukoen ditugun ontzietan jarriko dugu moussea eta hozten utziko dugu ordubetez gutxi gorabehera.

4

Apaintzeko: gorringoak eta zuringoak bananduko ditugu, azken horiek azukrearekin harrotuko ditugu merengea eratu arte. Merenge koilarakada bat moussen gainean jarriko dugu eta txokolate beltz birrinduarekin apainduko dugu.

Jogurt grekozko eta txokolate beltzezko moussea