Jogurt grekoaren krematasunaren eta txokolate beltzaren testura kurruskariaren arteko konbinazioak liluratzen gaitu! Horregatik mousse hau gure plater gustukoenetako bat bihurtu da
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Moussea prestatzeko: kazo batean, esnea kea erion arte berotuko dugu eta txokolate beltza eta banilla-estraktua gehituko ditugu. Nahastuko dugu txokolatea urtu arte.
Beste bol batean, jogurt grekoak irabiatuko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu, pixkanaka-pixkanaka, mihi batez lagunduta guztiz barneratu arte.
Txokolate-txirbilak gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu. Gustukoen ditugun ontzietan jarriko dugu moussea eta hozten utziko dugu ordubetez gutxi gorabehera.
Apaintzeko: gorringoak eta zuringoak bananduko ditugu, azken horiek azukrearekin harrotuko ditugu merengea eratu arte. Merenge koilarakada bat moussen gainean jarriko dugu eta txokolate beltz birrinduarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Moussea prestatzeko: kazo batean, esnea kea erion arte berotuko dugu eta txokolate beltza eta banilla-estraktua gehituko ditugu. Nahastuko dugu txokolatea urtu arte.
Beste bol batean, jogurt grekoak irabiatuko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu, pixkanaka-pixkanaka, mihi batez lagunduta guztiz barneratu arte.
Txokolate-txirbilak gehituko ditugu eta berriz nahastuko dugu. Gustukoen ditugun ontzietan jarriko dugu moussea eta hozten utziko dugu ordubetez gutxi gorabehera.
Apaintzeko: gorringoak eta zuringoak bananduko ditugu, azken horiek azukrearekin harrotuko ditugu merengea eratu arte. Merenge koilarakada bat moussen gainean jarriko dugu eta txokolate beltz birrinduarekin apainduko dugu.