fbpx
OSAGAIAK:
 4 arrautza
 100 g azukre
 Limoi-birrindura
 30 ml anis
 90 g Kaiku gurin
 Gozogintzako legamia-zorroa
 500 g gari-irin
 Oliba-olio suabea
Estalkia:
 Glas azukrea
Yields12 Servings
Total Time1 hr 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Zenbat aldiz eskatu diozu amari edo aitari erroskillak egiteko? Egon prest hemendik aurrera zuri eskatuko dizutelako! Ez duzu aitzakiarik, anima zaitez eta egin itzazu zuk zeuk etxean! Izugarri gustatuko zaizkizu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Azukrea eta arrautzak irabiatuko ditugu, haien bolumena bikoiztu arte.

2

Ondoren, limoi-birrindura, esnea, anisa eta krema-itxurako irin-dadoak gehituko ditugu. Mihi-itxurako koilara batez dena ondo nahastuko dugu. Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.

3

Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.

4

Orea 40 gramoko zatitan moztuko dugu, eta eskuz luzatu ditugu (eskuak aurrez apur bat koipeztatu behar izan ditugu). Muturrak elkarri lotuz, erroskilla-itxura emango diogu zatitxo bakoitzari. Gero, erroskillak frijituko ditugu. Soberako olioa paper xurgatzailez kenduko dugu, eta, glas azukrea gainetik gehituz, erroskillak apainduko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 4 arrautza
 100 g azukre
 Limoi-birrindura
 30 ml anis
 90 g Kaiku gurin
 Gozogintzako legamia-zorroa
 500 g gari-irin
 Oliba-olio suabea
Estalkia:
 Glas azukrea

Directions

1

Azukrea eta arrautzak irabiatuko ditugu, haien bolumena bikoiztu arte.

2

Ondoren, limoi-birrindura, esnea, anisa eta krema-itxurako irin-dadoak gehituko ditugu. Mihi-itxurako koilara batez dena ondo nahastuko dugu. Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.

3

Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.

4

Orea 40 gramoko zatitan moztuko dugu, eta eskuz luzatu ditugu (eskuak aurrez apur bat koipeztatu behar izan ditugu). Muturrak elkarri lotuz, erroskilla-itxura emango diogu zatitxo bakoitzari. Gero, erroskillak frijituko ditugu. Soberako olioa paper xurgatzailez kenduko dugu, eta, glas azukrea gainetik gehituz, erroskillak apainduko ditugu.

Erroskillak
Hurrengo artikulua