Zenbat aldiz eskatu diozu amari edo aitari erroskillak egiteko? Egon prest hemendik aurrera zuri eskatuko dizutelako! Ez duzu aitzakiarik, anima zaitez eta egin itzazu zuk zeuk etxean! Izugarri gustatuko zaizkizu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Azukrea eta arrautzak irabiatuko ditugu, haien bolumena bikoiztu arte.
Ondoren, limoi-birrindura, esnea, anisa eta krema-itxurako irin-dadoak gehituko ditugu. Mihi-itxurako koilara batez dena ondo nahastuko dugu. Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.
Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.
Orea 40 gramoko zatitan moztuko dugu, eta eskuz luzatu ditugu (eskuak aurrez apur bat koipeztatu behar izan ditugu). Muturrak elkarri lotuz, erroskilla-itxura emango diogu zatitxo bakoitzari. Gero, erroskillak frijituko ditugu. Soberako olioa paper xurgatzailez kenduko dugu, eta, glas azukrea gainetik gehituz, erroskillak apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Azukrea eta arrautzak irabiatuko ditugu, haien bolumena bikoiztu arte.
Ondoren, limoi-birrindura, esnea, anisa eta krema-itxurako irin-dadoak gehituko ditugu. Mihi-itxurako koilara batez dena ondo nahastuko dugu. Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.
Aurreko nahastearen gainean irina eta gozogintzako legamia bahetuko ditugu. Berriro nahastuko dugu, eta ordu erdian jalkitzen utziko dugu.
Orea 40 gramoko zatitan moztuko dugu, eta eskuz luzatu ditugu (eskuak aurrez apur bat koipeztatu behar izan ditugu). Muturrak elkarri lotuz, erroskilla-itxura emango diogu zatitxo bakoitzari. Gero, erroskillak frijituko ditugu. Soberako olioa paper xurgatzailez kenduko dugu, eta, glas azukrea gainetik gehituz, erroskillak apainduko ditugu.